Повезане вести

Брнабић о случају "палма": Премијерка изнела јасан став о дешавањима у Јагодини!

Брнабић о случају "палма": Премијерка изнела јасан став о дешавањима у Јагодини!

Србија данас 26.04.2021
Како наводи премијерка, ако се сматра да она има некакву информацију одазваће се на сваки позив. Премијерка Ана Брнабић рекла је данас да није потребно политизовати оптужбе на рачун Драгана Марковића Палме за подвођење и… »
Брнабић: Одазваћу се на сваки позив да дам изјаву у случају Палма

Слободна Европа 26.04.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је у понедељак, 26. априла, поводом оптужби да је Драган Марковић Палма, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине, у централној Србији, подводио малолетнице, да су то "ужасне и… »
Брнабић: Све информације поделити са надлежним органима

Брнабић: Све информације поделити са надлежним органима

ИндексОнлине 26.04.2021
БЕОГРАД – Премијерка Србије Ана Брнабић истакла је да се питања злостављање жена и малолетника не сме политизовати, и да свако ко има информацију везано за то мора да је подели са надлежним. Брнабић је, на питање о оптужбама… »
Брнабићева о случају "Палма": Све информације поделити са надлежним органима

Брнабићева о случају "Палма": Све информације поделити са надлежним органима

РТС 26.04.2021
Премијерка Ана Брнабић рекла је да се питања злостављање жена и малолетника не сме политизовати, и да свако ко има информацију везано за то мора да је подели са надлежним. Брнабић је, на питање о оптужбама против лидера ЈС… »
"Звао ме је на једну журку, даћу исказ ако буде потребно": Огласила се премијерка о оптужбама против Палме

"Звао ме је на једну журку, даћу исказ ако буде потребно": Огласила се премијерка о оптужбама против Палме

Мондо 26.04.2021
Премијерка Србије истакла је да сви који имају информације морају да их поделе са надлежним органима. Премијерка Србије истакла је да сви који имају информације морају да их поделе са надлежним органима. Премијерка Србије Ана… »
Брнабић о Палми: Добила сам позив на једну журку, ако треба даћу одмах исказ

Брнабић о Палми: Добила сам позив на једну журку, ако треба даћу одмах исказ

Н1 Инфо 26.04.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је спремна да одмах да исказ ако неко сматра да има информације о случају Палма, али их нема, и навела да од тог случаја не треба правити "политичку тему". „Добила сам један позив за неку… »
Брнабић потврдила: Добила сам позив за једну Палмину журку

Брнабић потврдила: Добила сам позив за једну Палмину журку

Нова 26.04.2021
"Одазваћу се на позив да дам изјаву у случају Палма, рекла је премијерка и додала да је спремна да одмах да исказ ако неко сматра да има информације о случају Палма, али их нема, и навела да од тог случаја не треба правити… »

Данас 26.04.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је спремна да одмах да исказ ако неко сматра да има информације о случају Палма, али их нема, и навела да од тог случаја не треба правити „политичку тему“. „Добила сам један позив за… »

Вести дана »