Povezane vesti

"Devojka je vrištala i skakala - a onda je uletelo obezbeđenje" Senidah se pre pevanja bavila totalno drugačijim poslom…

"Devojka je vrištala i skakala - a onda je uletelo obezbeđenje" Senidah se pre pevanja bavila totalno drugačijim poslom…

Blic 26.04.2021
Pevačica Senidah poznata je po svom ekscentričnom stilu, koji je izdvaja na javnoj sceni. Ipak, iako je oduvek želela da se bavi muzikom, ona je svojevremeno radila i druge poslove. - Od detinjstva sam osećala muziku na poseban način i maštala o… »
Senidah: Moj prvi nastup je bio katastrofa

Senidah: Moj prvi nastup je bio katastrofa

Nova 26.04.2021
Ekscentrična Senidah, koja se za kratko vreme našla u vrhu popularnosti u čitavom regionu gotovo nikad ne daje intervjue. Sada je napravila izuzetak, te je u intervjuu za jedan bosanski medij otkrila čime se bavila pre nego što je shvatila da je… »
Senidah otkrila gde je radila pre nego što je počela da peva: Nisam videla sebe u tome - hvala Bogu da je prošlost!

Senidah otkrila gde je radila pre nego što je počela da peva: Nisam videla sebe u tome - hvala Bogu da je prošlost!

Mondo 26.04.2021
Poslovi koji nemaju veze sa muzikom. Poslovi koji nemaju veze sa muzikom. Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, danas je veoma popularna na prostoru cele bivše Jugoslavije, a proslavila ju je pesma "Slađana". Iako je već dugo u svetu… »

Vesti dana »