Повезане вести
Мариника Тепић дала исказ полицији: Седам сведока против Палме чим им се обезбеди заштита
Глас Америке 26.04.2021
Мариника Тепић, потпредседникца Странке слободе и правде, рекла је у Јагодини у понедељак да је полицији у том граду, "под пуном кривичном и материјалном одговорношћу", изјавила да ће се, оног момента кад тужилац обезбеди… »
Тепић: Чим тужилаштво обезбеди заштиту, седам особа сведочиће против Палме
Н1 Инфо 26.04.2021
У јагодинској полицији сам под пуном кривичном и материјалном одговорношћу изјавила да ћу се оног момента кад тужилац обезбеди заштиту сведока, одазвати са идентитетима најмање седам лица која желе да под тим условима сведоче… »
Драган Марковић Палма: Лицемерно да Ђилас брани жене
Дневник 26.04.2021
ЈАГОДИНА: Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма рекао је да је данашњој изјави потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић у том граду присуствовало само осам Јагодинаца… »
Палма: Тешко женама које Ђилас брани! Ко говори истину нису му потребни политички скупови - Мариника је све слагала!
Вечерње новости 26.04.2021
То је њихов најмасовнији скуп у Јагодини. То је одговор на питање: колико људи у Јагодини верује лажима Маринике Тепић, 8 од 80 000“ изјавио је данас председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић… »
Реакције Марковића, Дачића и фирме "Стандард" из Јагодине поводом навода Маринике Тепић
РТС 26.04.2021
Председник ЈС Драган Марковић Палма каже да стваран мотив доласка Маринике Тепић у Јагодину није давање исказа у полицијској управи већ одржавање политичког скупа, а са ставом Марковића сагласан је и лидер СПС-а Ивица Дачић. Из… »
Тепић: Имам седам сведока за подводјења на Палминим журкама, открићу идентитет када добију заштиту
Нови магазин 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да је приликом давања исказа у Полицијској управи у Јагодини, "именом и презименом изнела лица" која су "дужи низ година" учествовала у подводјењу… »
Случај "Палма": Ко оптужује, ко ћути и ко мења "плочу"
Радио 021 26.04.2021
Од када је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић пре седам дана јавно оптужила народног посланика и председника странке Јединствена Србија Драгана Марковића Палму за подвођење девојака, међу којима су и… »
Тепић: Чим тужилаштво обезбеди заштиту, седморо особа сведочиће против Палме
Глас Шумадије 26.04.2021
У јагодинској полицији сам под пуном кривичном и материјалном одговорношћу изјавила да ћу се оног момента кад тужилац обезбеди заштиту сведока, одазвати са идентитетима најмање седам лица која желе да под тим условима сведоче… »
Тепић: Има најмање седам сведока и жртава подвођења девојчица и жена
ИндексОнлине 26.04.2021
ЈАГОДИНА – Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић пренела је новинарима да је полицији рекла све о својим сазнањима која се тичу, наводиног, подвођења девојака и жена у Јагодини у организацији председника… »
Тепић: Жене су ми се обратиле јер не верују полицији
Нова 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је након саслушања у јагодинској Полицијској управи да постоји најмање седам сведока који су спремни да говоре о Драгану Марковићу и Палми, а у прилог оптужбама за… »
Тепић: Седам особа спремно да сведочи против Палме, тужилаштво да им обезбеди заштиту
Радио 021 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић напустила је зграду Полицијске управе у Јагодини, где је дала исказ поводом својих тврдњи да је председник Скупштине општине Јагодина и лидер Јединствене Србије Драган… »
Тепић: Има најмање седам сведока и жртава подвођења девојчица и жена
Санџак хабер 26.04.2021
ЈАГОДИНА – Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић пренела је новинарима да је полицији рекла све о својим сазнањима која се тичу, наводиног, подвођења девојака и жена у Јагодини у организацији председника… »
Тепић тврди: "Имам најмање седам сведока против палме!"
Правда 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић дала је данас исказ у полицијској управи Јагодина у вези са оптужбама за подвођење и сексуално злостављање које је у јавности изнела против председника Јединствене Србије… »
Тепић после саслушања: Бар 7 сведока против Палме
Нова 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је након данашњег саслушања у јагодинској Полицијској управи да постоји најмање седам сведока који су спремни да говоре о Драгану Марковићу и Палми, а у прилог… »
Боровић: Обичан човек се не би извукао без притвора, а Палма наручује истрагу
Данас 26.04.2021
Члан Председништва Народне странке, адвокат Боривоје Боровић оценио је данас да је полиција по налогу тужилаштва до сада морала да испита све који се помињу као умешани у подводјење девојака у Јагодини, али да је уместо тога… »
Мариника после саслушања у Јагодини: имамо 7 сведока против Палме!
У центар 26.04.2021
„Хвала на подршци, ово је питање свих нас. Ја сам данас у јагодинској полиција дала исказ за неколико кривичних дела, између осталог за трговину утицајем, педофилију и проституцију. Без обзира на даљи исход, ако је оно што сам… »
Мариника Тепић: Има најмање седам сведока и жртава
Спутник 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић пренела је новинарима да је полицији рекла све о својим сазнањима која се тичу наводног подвођења девојака и жена у Јагодини у организацији председника скупштине општине у… »
"Имам најмање седам сведока против Палме": Мариника Тепић дала исказ у јагодинској полицији у вези са оптужбама за подвођење…
Блиц 26.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић дала је данас исказ у полицијској управи Јагодина у вези са оптужбама за подвођење и сексуално злостављање које је у јавности изнела против председника Јединствене Србије… »
Боровић: Палму треба да саслуша специјални тужилац
Нова 26.04.2021
Адвокат и члан председништва Народне странке Боривоје Боровић каже да је "збуњујуће да у тужилачкој истрази коју је наручио Драган Марковић Палма", после тврдњи Маринике Тепић да је подводио малолетнице и жене на журкама у… »
Боровић: За предмет против Марковића не може да буде надлежно основно тужилаштво
Н1 Инфо 26.04.2021
Адвокат и члан председништва Народне странке Боривоје Боровић каже да је "збуњујуће да у тужилачкој истрази коју је наручио Драган Марковић Палма", после тврдњи Маринике Тепић да је подводио малолетнице и жене на журкама у… »
Вести дана »

Марија Васић након пуштања из кућног притвора: Требаће ми неко време да се навикнем да могу слободно да ходам улицом после седам месеци
Данас пре 6 минутајош 39 повезаних

Фон дер Лајен разговарала са представницима цивилног сектора о стању демократије у Србији
Бета пре 32 минутајош 42 повезане

Откривени детаљи разговора Путина и ал-шаре: Ево шта сиријски председник и бивши вођа џихадиста и побуњеника тражи од руског колеге (фото/видео)
Курир пре 51 минутајош 31 повезана

Откривено шта је рекао: Исказ Вујадина Савића на саслушању мења перцепцију, породица ужасно пропатила
Свет & Скандал пре 1 сатјош 34 повезане

"Предао сам писмо да Србија буде изузета од нових царина за челик!" Вучић са Урсулом фон дер Лајен: Надам се да ћемо имати подршку ЕУ
Блиц пре 5 минутајош 87 повезаних