Povezane vesti
Brnabić: Odazvaću se na svaki poziv da dam izjavu u slučaju Palma
Beta video 26.04.2021
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je spremna da odmah da iskaz ako neko smatra da ima informacije o slučaju Palma, ali ih nema, i navela da od tog slučaja ne treba praviti ``političku temu``. Beta/MOD… »
Brnabić priznala da je bila pozvana na Palminu žurku gde se svi ljube, samo muški i muški NE
Luftika 26.04.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je spremna da odmah da iskaz ako neko smatra da ima informacije o slučaju Palma, ali ih nema, i istakla da od tog slučaja ne treba praviti “političku temu”. „Dobila sam jedan poziv za neku žurku, ja ne znam da… »
Vesti dana »

I večeras građani protestovali ispred prostorija SNS-a
I Love Zrenjanin pre 35 minutajoš 139 povezanih

U Novom Sadu demonstranti naneli teške povrede snimatelju Informera
RTK pre 45 minutajoš 59 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

(Video) Limuzina „teška“ 1,5 miliona dolara! Pogledajte "Zver" na 4 točka u kojoj su se provozali Putin i Tramp Vozilo je maksimalno bezbedno, unutra nema šta nema: od suzavca, pa do zaliha predsednikove krvi
Dnevnik pre 50 minutajoš 53 povezane

Putin zvao Trampa u "zver" od 245.000 dolara: Luksuzni auto otporan na metke i bombe stigao na Aljasku
Mondo pre 30 minutajoš 44 povezane