Повезане вести

Јаншини балкански статисти

Јаншини балкански статисти

Политика 26.04.2021
Идеје о великој Србији, великој Албанији, нешто већој Хрватској и растакању БиХ су нереалне, али упозоравајуће. У политици ништа није случајно. Европски етно-националисти раде на свом окултном пројекту. Када неко овде помисли да… »
Портпарол ЕК: Питање граница на Западном Балкану 'заувек затворено'

Портпарол ЕК: Питање граница на Западном Балкану 'заувек затворено'

Слободна Европа 26.04.2021
Званичници Европске уније (ЕУ) сматрају да је тема граница на Западном Балкану, “затворено питање”. “Став ЕУ око овог питања је познат. Ми смо апсолутно против било какве промене граница. Ово је нешто што можемо једном заувек… »
Боррелл: ЕУ недвосмислено подржава цјеловитост БиХ

Боррелл: ЕУ недвосмислено подржава цјеловитост БиХ

Ал Јазеера 26.04.2021
Високи представник ЕвроУ-а за вањску и сигурносну политику Јосеп Боррелл каже да није видио никакав ‘нон-папер’ у којем се наводно предлаже мијењање граница на западном Балкану. Високи представник Европске уније за вањску и… »
Михајловић и Трајковић о косовском дијалогу

Михајловић и Трајковић о косовском дијалогу

Нова 26.04.2021
Владавина права, спољна политика и дијалог су теме које су за Брисел кључне и ову поруку председнику Србије Александру Вучићу пренео је високи предстваник ЕУ Жозеф Борељи. Нова рудна дијалога најављена је за мај, а о томе ће… »
Од Београда до Скопља за само 3 сата и 15 минута: Најављене драстичне промене на српским пругама!

Од Београда до Скопља за само 3 сата и 15 минута: Најављене драстичне промене на српским пругама!

Мондо 26.04.2021
Александар Вучић данас борави други дан у Бриселу, где се састао са челницима Европске уније. Александар Вучић данас борави други дан у Бриселу, где се састао са челницима Европске уније. Председник Србије Александар Вучић рекао… »
Вучић: До Скопља ћемо стизати за три и по сата

Вучић: До Скопља ћемо стизати за три и по сата

Нова 26.04.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, након разговора са званичницима ЕУ у Бриселу, да крајем августа почиње градња пројекта Ниш - Приштина, а да се договара и пруга до Прешева. Европска унија у изградњу брзе… »
ЕУ одбацује прекрајање граница на Балкану

ЕУ одбацује прекрајање граница на Балкану

Глас Америке 26.04.2021
БРИСЕЛ — Европска унија је "апсолутно против" прекрајања граница на Западном Балкану, поручио је Ерик Мамер, портпарол председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен, у одговору на незванични дипломатски документ, такозвани… »
Борелл: Нон-папер је за мене непостојеће питање

Борелл: Нон-папер је за мене непостојеће питање

Слободна Европа 26.04.2021
Високи представник Европске уније за вањску политику и сигурност Јосеп Борелл рекао је у Бриселу да за њега нон-папер документ који је наводно доставио словеначки премијер Јанез Јанша и у којем се предлаже прекрајање граница… »
Борел: Нисам видео нон пејпер, то за мене није предмет разговора

Борел: Нисам видео нон пејпер, то за мене није предмет разговора

Бета видео 26.04.2021
БЕОГРАД - Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борел је данас у Бриселу рекао да нон пејпер документ који је Бриселу наводно доставио словеначки премијер Јанез Јанша, а у којем се предлаже прекрајање… »
Борељ: Нисам видео нон пејпер, то за мене није предмет разговора

Борељ: Нисам видео нон пејпер, то за мене није предмет разговора

Данас 26.04.2021
Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борељ је данас у Бриселу рекао да нон пејпер документ који је Бриселу наводно доставио словеначки премијер Јанез Јанша, а у којем се предлаже прекрајање граница на… »
Борел: Нисам видео нон-пејпер, подржавамо интегритет земаља Западног Балкана

Борел: Нисам видео нон-пејпер, подржавамо интегритет земаља Западног Балкана

Н1 Инфо 26.04.2021
Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борел је рекао да није видео нон-пејпер документ који је Бриселу наводно доставио словеначки премијер Јанез Јанша, а у којем се предлаже прекрајање граница на Балкану… »
„Нисмо видели нон-пејпер, ЕУ против промене граница“

„Нисмо видели нон-пејпер, ЕУ против промене граница“

Нова 26.04.2021
Званичници Европске уније (ЕУ) изјавили су да нису видели "нон-пејпер" документ који садржи предлоге за прекрајање граница на Западном Балкану те да не подржавају било какве промене граница. Потпарол Европске комисије Ерик Мамер… »
ЕК: ЕУ апсолутно није за прекрајање граница на Западном Балкану

ЕК: ЕУ апсолутно није за прекрајање граница на Западном Балкану

РТВ 26.04.2021
БРИСЕЛ - Европска унија "апсолутно није за прекрајање" граница на Западном Балкану, изјавио је данас портпарол Европске комисије Ерик Мамер. "Апсолутно нисмо за било какве промене граница", изјавио је Мамер на конференцији за… »
ЕУ не подржава промену граница на Балкану

ЕУ не подржава промену граница на Балкану

Нови магазин 26.04.2021
Портпарол Европске комисије Ерик Мамер (Ериц) изјавио је данас у Бриселу да Европска унија (ЕУ) апсолутно не подржава промену граница на Западном Балкану и да такве идеје једном заувек треба оставити по страни. На питање… »

Вести дана »