Повезане вести
Зидан јасан: Смешно је мислити да следеће сезоне нећемо бити у Лиги шампиона
Вечерње новости 26.04.2021
Челници Европске куће фудбала су јасно поручили да ће сви тимови који буду чланови тог такмичења бити искључени из елитног такмичења наредне сезоне. - Већ сте ме то питали и одговорио сам. Смешно је мислити да следеће сезоне… »
Зидан: Желим да видим Реал и у следећој Лиги шампиона
Нова 26.04.2021
Зинедин Зидан, тренер фудбалера Реал Мадрида, рекао је данас да нема потребу да јавно брани председника клуба Флорентина Переса због формирања Суперлиге, уз оцену да председник зна његов став о тој теми. „Председник зна шта ми… »
‘Не плаши ме освета УЕФА’: Зинедин Зидан пред утакмицу с Челсијем и о Суперлиги
Хот спорт 26.04.2021
Реал Мадрид сутра (21 час) дочекује Челси у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона а тренер Зинедин Зидан не страхује од евентуалне освете УЕФА због пројекта Суперлиге Европе. Већиан клубова изашла је из овог пројекта, али не и… »
Челси у другом плану, новинари притисли Зидана уза зид
Спортске.нет 26.04.2021
Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан није могао да избегне питање о Европској Суперлиги које су новинари поставили на конференцији уочи првог дуела полуфинала Лиге шампиона против Челсија. Реал ће у уторак дочекати… »
Реал се не плаши освете УЕФА преко судија: У проблему смо ако размишљамо о неправди
Моззарт спорт 26.04.2021
Француски стратег пред утакмицу са Челсијем мисли само о игри свог тима. Гнев противника идеје Суперлиге прелила се на Флорентина Переза, првог човека Реала, који је уједно и један од иницијатора пројекта који је доживео фијаско… »
Вести дана »
Борба са великим пожарима у Србији: Критично у Делиблатској пешчари, стабилизација на другим локацијама
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних
"Срамотно, лицемерно и неморално" Дачић осудио нападе на ватрогасце који се даноноћно боре с пожарима у Србији: "Радују се трагедији да би убрали политички поен"
Блиц пре 43 минутајош 63 повезане
Не отварајте прозоре! Грађанима овог града у Србији упућени хитно упозорење и апел: Све расположиве екипе су на терену
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана
Србија кључа на чак 41 степен, овај град је нови рекордер пакла! Најновији пресек у 15 часова: Топлотни талас пржи земљу, а ево где је спарна врелина најнеподношљивија!
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане
Србија под снажним топлотним таласом, температуре достижу 42 степена
Наслови.аи пре 59 минутајош 58 повезаних