Povezane vesti
Zidan jasan: Smešno je misliti da sledeće sezone nećemo biti u Ligi šampiona
Večernje novosti 26.04.2021
Čelnici Evropske kuće fudbala su jasno poručili da će svi timovi koji budu članovi tog takmičenja biti isključeni iz elitnog takmičenja naredne sezone. - Već ste me to pitali i odgovorio sam. Smešno je misliti da sledeće sezone nećemo biti u… »
Zidan: Želim da vidim Real i u sledećoj Ligi šampiona
Nova 26.04.2021
Zinedin Zidan, trener fudbalera Real Madrida, rekao je danas da nema potrebu da javno brani predsednika kluba Florentina Peresa zbog formiranja Superlige, uz ocenu da predsednik zna njegov stav o toj temi. „Predsednik zna šta mi je u srcu i šta mislim… »
‘Ne plaši me osveta UEFA’: Zinedin Zidan pred utakmicu s Čelsijem i o Superligi
Hot sport 26.04.2021
Real Madrid sutra (21 čas) dočekuje Čelsi u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona a trener Zinedin Zidan ne strahuje od eventualne osvete UEFA zbog projekta Superlige Evrope. Većian klubova izašla je iz ovog projekta, ali ne i Real, čiji je… »
Čelsi u drugom planu, novinari pritisli Zidana uza zid
Sportske.net 26.04.2021
Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nije mogao da izbegne pitanje o Evropskoj Superligi koje su novinari postavili na konferenciji uoči prvog duela polufinala Lige šampiona protiv Čelsija. Real će u utorak dočekati engleski tim, ali se uprkos… »
Real se ne plaši osvete UEFA preko sudija: U problemu smo ako razmišljamo o nepravdi
Mozzart sport 26.04.2021
Francuski strateg pred utakmicu sa Čelsijem misli samo o igri svog tima. Gnev protivnika ideje Superlige prelila se na Florentina Pereza, prvog čoveka Reala, koji je ujedno i jedan od inicijatora projekta koji je doživeo fijasko na samom začetku, a… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 23 minutajoš 63 povezane
Nikodijević: Odgovorni za incident i polivanje farbom govornice će odgovarati
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Mandat novog saziva Evropske komisije počinje 1. decembra
Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 23 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih