Povezane vesti
Poznata pevačica i bivša devojka NBA superstara shvatila da voli žene: Napokon znam da sam lezbejka
Sportal blic 26.04.2021
Bivša devojka jedne od najvećih košarkaških zvezda , Kelani Periš, ima krajnje neverovatnu životnu priču. Ono što se poslednje o njoj saznalo jeste da je 26-godišnja pevačica shvatila kako je lezbejka. Košarkaš i pevačica su pre par godina bili u… »
Shvatila da je lezbejka, a zbog NBA zvezde htela da se ubije: Imali su burnu vezu pre nego što je rodila dete! (foto)
Mondo 26.04.2021
Prethodnih godina je lutala, a sada zna koji pol voli! Prethodnih godina je lutala, a sada zna koji pol voli! Na društvenim mrežama kružile su glasine da ga je prevarila, a zbog raskida te veze pokušala je da se ubije. Javila se iz bolničkog kreveta, da… »
Vesti dana »

Tramp dao novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini: Desetak dana
Radio 021 pre 23 minutajoš 34 povezane

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 23 minutajoš 26 povezanih