Povezane vesti
Češki Senat razmatra tužbu protiv Zemana za izdaju
RTV 26.04.2021
PRAG - Češka vlada je ponovila danas da veruje da su eksplozije u skladištu municije 2014. godine delo ruskih agenata vojne obaveštajne službe GRU, nakon što je predsednik Miloš Zeman rekao da ne treba isključiti mogućnost nesreće. "Koliko ja… »
Češka vlada ponovila da je ekspozija delo ruske GRU
Nova 26.04.2021
Češka vlada je ponovila danas da veruje da su eksplozije u skladištu municije 2014. godine delo ruskih agenata vojne obaveštajne službe GRU, nakon što je predsednik Miloš Zeman rekao da ne treba isključiti mogućnost nesreće. „Koliko ja znam… »
Vicepremijer Češke: Postoji samo jedna verzija događaja na skladištu municije
Večernje novosti 26.04.2021
- Koliko znam, u ovom slučaju postoji samo jedna verzija istrage i ona je povezana sa kretanjem (širom Češke Republike) pripadnika (spoljne obaveštajne službe) jedinice 29155 - rekao je Hamaček. - Polazili smo od informacija koje su nam dale ne… »
Česi ljuti na predsednika zemana: "NJegov govor je najviše obradovao Moskvu, nama ne pomaže"
Večernje novosti 26.04.2021
Hamaček smatra da je predsednik uzalud pokušavao da objasni tako složen slučaj u osmominutnom televizijskom obraćanju. - Iskreno govoreći, to je najviše obradovalo Moskvu. Zeman je dopunio objašenjenje drugom verzijom o neprofesionalnom rukovanju… »
Vesti dana »
20 Godina za masakr kod Mladenovca: Osuđen masovni ubica Uroš Blažić za ubistvo devetoro dece, na robiju ide i njegov otac!
Blic pre 2 satajoš 105 povezanih
Svi plenumi blokiranih fakulteta u Beogradu demantovali da su njihovi zahtevi ispunjeni
Blic pre 51 minutajoš 57 povezanih
Saslušano Više od 100 ljudi i analizirana dokumentacija: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o istrazi o padu nadstrešnice
Kurir pre 2 satajoš 55 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana
Novi Sad: Policija izgurala opoziciju koja je blokirala policijsku stanicu
Al Jazeera pre 2 satajoš 27 povezanih