Повезане вести
Лукашенко: Нико не би могао да подели Белорусију
РТВ 26.04.2021
МИНСК - Нико не би могао да подели Белорусију, изјавио је данас председник Александар Лукашенко током церемоније у Гомељској области, посвећеној 35. годишњици чернобиљске катастрофе. Шеф државе је подсетио да је током првих… »
Лукашенко: Нико не би могао да подели Белорусију
Нова 26.04.2021
Нико не би могао да подели Белорусију, изјавио је данас председник Александар Лукашенко током церемоније у Гомељској области, посвећеној 35. годишњици чернобиљске катастрофе. Шеф државе је подсетио да је током првих година… »
Лукашенко послао снажну поруку: Нико неће моћи да подели Белорусију - Чак ни ако мене не буде било, неће успети!
Вечерње новости 26.04.2021
Белоруски лидер је на годишњицу катастрофе у Чернобиљу посетио Бригин у Гомељској области, где је разговарао са локалним становницима. - Сећам се, како су овде, прве године када сам ступио на функцију председника средином… »
Вести дана »
Реакције на изјаву Снежане Пауновић: Смена, осуде и кривична пријава
Наслови.аи пре 22 минутајош 74 повезане
Мацут и Мали разговарали о јавним финансијама, акцизама и мерама за заштиту стандарда грађана
НИН пре 6 сатијош 32 повезане
Нови Сад: Вечерас протест због пребијања 15-годишњака у парку код Медицинске школе
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 45 повезаних
Меси, Марадона и чувени енглески морал: Ко о чему, Енглез о поштењу, па немојте макар ми да падамо на то
Мондо пре 2 сатајош 161 повезана
Хитна упозорења РХМЗ: Невреме захвата западну и југозападну Србију
Наслови.аи пре 52 минутајош 57 повезаних