Повезане вести
Ово су сви чекали - кија Коцкар о ивани Алексић: Открила да ли су у контакту - "Ако је неко разуме, то сам ја!"
Мондо 26.04.2021
Певачица јој упутила сву подршку. Певачица јој упутила сву подршку. Након што је Ива Гргурић оштро осудила Тару Симов и Ненада Алексића Ша због јавне прељубе, те им упутила жестоке коментаре на Задруговизији, многи су… »
Ивана Алексић реаговала на речи кије Коцкар: Победница "Задруге" рекла шта мисли о реперовој жени, па јој она одговорила
Блиц 26.04.2021
Ивана Алексић доживела је праву тортуру када ју је супруг Ненад Алексић Ша преварио у ријалитију, што је данас потврдила и Кија Коцкар. Да је Ивана захвална Кији на свему што је за њу учинила говори и чињеница да је Ненадова и… »
"Сатима сам је тешила, била је у агонији пет месеци": Кија открила кроз шта Ивана Алексић пролази након преваре
Блиц 26.04.2021
Ивана Алексић, супруга музичара Ненада Алексића Ша који ју је јавно преварио у "Задрузи" са Таром Симов, налази се у сличној ситуацији у којој се својевремено нашла Кристина Кија Коцкар, победница прве сезоне поменутог… »
Вести дана »
Вучић стигао на плато испред Дома Скупштине, дочекао га велики број грађана
Еуроневс пре 5 минутајош 22 повезане
(ФОТО) Студенти и грађани у акцији "Распиши победу": Прикупљају се потписи за расписивање избора
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 55 повезаних
Последња жеља Брижит Бардо: "Изабрала сам место где ћу бити сахрањена" ФОТО
Б92 пре 46 минутајош 67 повезаних
Затворена биралишта на Косову и Метохији, велика излазност у српским срединама
РТВ пре 1 минутјош 58 повезаних