Повезане вести

Ово су сви чекали - кија Коцкар о ивани Алексић: Открила да ли су у контакту - "Ако је неко разуме, то сам ја!"

Ово су сви чекали - кија Коцкар о ивани Алексић: Открила да ли су у контакту - "Ако је неко разуме, то сам ја!"

Мондо 26.04.2021
Певачица јој упутила сву подршку. Певачица јој упутила сву подршку. Након што је Ива Гргурић оштро осудила Тару Симов и Ненада Алексића Ша због јавне прељубе, те им упутила жестоке коментаре на Задруговизији, многи су… »
Ивана Алексић реаговала на речи кије Коцкар: Победница "Задруге" рекла шта мисли о реперовој жени, па јој она одговорила

Ивана Алексић реаговала на речи кије Коцкар: Победница "Задруге" рекла шта мисли о реперовој жени, па јој она одговорила

Блиц 26.04.2021
Ивана Алексић доживела је праву тортуру када ју је супруг Ненад Алексић Ша преварио у ријалитију, што је данас потврдила и Кија Коцкар. Да је Ивана захвална Кији на свему што је за њу учинила говори и чињеница да је Ненадова и… »
"Сатима сам је тешила, била је у агонији пет месеци": Кија открила кроз шта Ивана Алексић пролази након преваре

"Сатима сам је тешила, била је у агонији пет месеци": Кија открила кроз шта Ивана Алексић пролази након преваре

Блиц 26.04.2021
Ивана Алексић, супруга музичара Ненада Алексића Ша који ју је јавно преварио у "Задрузи" са Таром Симов, налази се у сличној ситуацији у којој се својевремено нашла Кристина Кија Коцкар, победница прве сезоне поменутог… »

Вести дана »