Povezane vesti
Kaća Grujić o izgledu i višku kilograma "Imala sam problem sa bubrezima... ne nerviram se"
Blic 26.04.2021
Pevačica Katarina Grujić požalila se da je svojevremeno vodila borbu sa viškom kilograma, ali je sada, kako kaže, zadovoljna svojim izgledom. - Imala sam oscilacije u karijeri što se tiče kilaže, što zdravstveno, što zbog nepažnje. Imala sam problem sa… »
Konačno priznala! Kaća Grujić i gobelja počeli da žive zajedno: Pevačica otkrila kada se to desilo!
Mondo 26.04.2021
Definitivno se ne razdvajaju! Definitivno se ne razdvajaju! Pevačica Katarina Grujić mesecima se ne razdvaja od dečka Marka Gobeljića, fudbalera Crvene zvezde, a sa kojim je započela i zajednički život. Iako krije privatan život od javnosti, Kaća je ipak… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
Telegraf pre 17 minutajoš 77 povezanih

Najnovije oglašavanje RHMZ: Evo šta nas čeka u naredna dva sata
Telegraf pre 52 minutajoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 57 povezanih

Ozbiljan peh: Rival Srbije bez svog najboljeg igrača na Evrobasketu! Ahile polonara našao novi klub: Italijanski velikan potpisao igrača koji se bori sa leukemijom!
Hot sport pre 18 minutajoš 44 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Ist media pre 3 satajoš 22 povezane