Povezane vesti
Kaća Grujić o izgledu i višku kilograma "Imala sam problem sa bubrezima... ne nerviram se"
Blic 26.04.2021
Pevačica Katarina Grujić požalila se da je svojevremeno vodila borbu sa viškom kilograma, ali je sada, kako kaže, zadovoljna svojim izgledom. - Imala sam oscilacije u karijeri što se tiče kilaže, što zdravstveno, što zbog nepažnje. Imala sam… »
Konačno priznala! Kaća Grujić i gobelja počeli da žive zajedno: Pevačica otkrila kada se to desilo!
Mondo 26.04.2021
Definitivno se ne razdvajaju! Definitivno se ne razdvajaju! Pevačica Katarina Grujić mesecima se ne razdvaja od dečka Marka Gobeljića, fudbalera Crvene zvezde, a sa kojim je započela i zajednički život. Iako krije privatan život od javnosti, Kaća… »
Vesti dana »

Studenti pozivaju ispred Skupštine i na Slaviju, građani iz čitave Srbije pristižu u Beograd (UŽIVO)
Novi magazin pre 5 minutajoš 41 povezana

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 5 minutajoš 81 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 5 minutajoš 21 povezana

UŽIVO Napeta protestna atmosfera u Beogradu, raspoređena policija, ali su se rasporedili i vojni veterani, ima incidenata(FOTO/VIDEO)
Danas pre 5 minutajoš 10 povezanih

Tužilac Stefanović: Pratimo situaciju, nasilje neće biti tolerisano
NIN pre 40 minutajoš 13 povezanih