Повезане вести

(Видео) "Ивана је била светица, а САД је блудница! Права жена седи и трпи" Жестоки напади на реперову жену! Мића оплео, Ша…

(Видео) "Ивана је била светица, а САД је блудница! Права жена седи и трпи" Жестоки напади на реперову жену! Мића оплео, Ша…

Блиц 27.04.2021
Лепи Мића осудио је Ивану Алексић због наводно присног односа са Владимиром Томовићем. Мића је истакао да је Ивана блудник исто колико и њен супруг репер Ненад Алексић Ша. - Основна ствар је да се поштују постулати брака. Он је… »
Ша НАПЉУВАО супругу Ивану! „Она је ПРЕЉУБНИЦА исто као ја!”

Ша НАПЉУВАО супругу Ивану! „Она је ПРЕЉУБНИЦА исто као ја!”

Свет & Скандал 27.04.2021
Током синоћне емисије „Претрес недеље са Миланом Милошевићем“, Ненад Алексић Ша жестоко је напљувао још увек закониту супругу Ивану. Наиме, Ша је без блама Ивану назвао прељубницом након што су до њега дошле инфорације да се… »
Ша назвао супругу Ивану прељубницом: "Није ми жао што сам је преварио, хоћу адвоката, не може да се игра с мојим новцем"

Ша назвао супругу Ивану прељубницом: "Није ми жао што сам је преварио, хоћу адвоката, не може да се игра с мојим новцем"

Блиц 27.04.2021
Ненад Алексић Ша, који је своју жену Ивану Алексић у "Задрузи 4" преварио са Таром Симов, шокирао је све када је и даље закониту супругу назвао прељубницом. Ша је, подсетимо, недавно добио информацију да је Ивана блиска са… »

Вести дана »