Повезане вести
Вестбрук јасан: Убеђен сам да не постоји играч као ја, радим на терену шта год је потребно
Вечерње новости 27.04.2021
Фото: АП Сјајни кошаркаш ове сезоне у просеку бележи 21,8 поен, те по 11 скокова и асистенција у просеку. После пораза од Сан Антонија (146:143 после продужетка) отворено је говорио о бројкама које бележи. Вестбруку су још док је… »
Вестбрук: Не постоји играч као што сам ја
Моззарт спорт 27.04.2021
"Што нисте Меџику причали о напуцавању статистике?”, пита се Расел. Расел Вестбрук поново диже прашину. Док је играо у Оклахоми знао је да бележи трипл-дабл у просеку, а сада то Вестбрук чини и играјући за Вашингтон Визардсе… »
Вестбрук срушио рекорд стар 43 године и поручио - не постоји играч попут мене! Американац је трипл-дабл машина
Мондо 27.04.2021
Имао је сјајно вече и поново написао нову страницу НБА историје. Имао је сјајно вече и поново написао нову страницу НБА историје Његов тим је изгубио, али је он направио ново чудо. Звезда Вашингтон Визардса Расел Вестрбук оборио… »
Вести дана »
"Вучића очекујем да видим као премијера" Вучевић: Има легитимитет јер је пре свега два пута биран
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Управо на Блиц ТВ Шикицу муж варао, а она тукла конобарице и газдарице због њега: Од скандала до "принца на коњу"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана