Povezane vesti

Overa plasmana: Srpski rukometaši žele pobedu protiv Grčke za kraj kvalifikacija

Overa plasmana: Srpski rukometaši žele pobedu protiv Grčke za kraj kvalifikacija

Večernje novosti 27.04.2021
FOTO: Printskrin Ali, čudesni golman Vladimir Cupara poručuje da "orlovi" žele da na šampionat odu uz još jednu pobedu, pošto u četvrtak (14.00) gostuju Grčkoj, u poslednjem meču kvalifikacija. - Već smo obezbedili plasman i EP kao prvoplasirana ekipa… »
Đerona: "Siguran sam u dobru igru i pobedu"

Đerona: "Siguran sam u dobru igru i pobedu"

Sportske.net 27.04.2021
Selektor srpskih rukometaša Toni Đerona rekao je danas da je siguran u dobru igru i pobedu nad Grčkom. "Iako smo već obezbedili plasman, ovo je veoma važna utakmica za nas. Želimo da nastavimo sa poslom koji smo započeli u prethodnim okupljanjima i… »
Đerona pred Grčku: Očekujem čvrst meč, ali siguran sam u pobedu

Đerona pred Grčku: Očekujem čvrst meč, ali siguran sam u pobedu

Sportski žurnal 27.04.2021
Rukometaši Srbije okupili se u Atini, gde ih u četvrtak od 14 sati očekuje poslednja utakmica kvalifikacija za EP, na koje su već izborili plasman. Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je da očekuje pobedu protiv Grčke u… »
Rukometaši se okupljaju pred duel sa Grčkom - Srbija već obezbedila plasman na EP, ali kod Đirone nema opuštanja!

Rukometaši se okupljaju pred duel sa Grčkom - Srbija već obezbedila plasman na EP, ali kod Đirone nema opuštanja!

Sportal blic 26.04.2021
Deo okupio se danas u Beogradu i uputio kao Atini, gde će u četvrak igrati poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 protiv Grčke. Selektor okupiće reprezentativce u prestonici Grčke, gde će se obavljati trenažne aktivnosti do meča… »

Vesti dana »