Povezane vesti

Overa plasmana: Srpski rukometaši žele pobedu protiv Grčke za kraj kvalifikacija

Overa plasmana: Srpski rukometaši žele pobedu protiv Grčke za kraj kvalifikacija

Večernje novosti 27.04.2021
FOTO: Printskrin Ali, čudesni golman Vladimir Cupara poručuje da "orlovi" žele da na šampionat odu uz još jednu pobedu, pošto u četvrtak (14.00) gostuju Grčkoj, u poslednjem meču kvalifikacija. - Već smo obezbedili plasman i EP kao prvoplasirana… »
Đerona: "Siguran sam u dobru igru i pobedu"

Đerona: "Siguran sam u dobru igru i pobedu"

Sportske.net 27.04.2021
Selektor srpskih rukometaša Toni Đerona rekao je danas da je siguran u dobru igru i pobedu nad Grčkom. "Iako smo već obezbedili plasman, ovo je veoma važna utakmica za nas. Želimo da nastavimo sa poslom koji smo započeli u prethodnim okupljanjima i… »
Đerona pred Grčku: Očekujem čvrst meč, ali siguran sam u pobedu

Đerona pred Grčku: Očekujem čvrst meč, ali siguran sam u pobedu

Sportski žurnal 27.04.2021
Rukometaši Srbije okupili se u Atini, gde ih u četvrtak od 14 sati očekuje poslednja utakmica kvalifikacija za EP, na koje su već izborili plasman. Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je da očekuje pobedu protiv… »
Rukometaši se okupljaju pred duel sa Grčkom - Srbija već obezbedila plasman na EP, ali kod Đirone nema opuštanja!

Rukometaši se okupljaju pred duel sa Grčkom - Srbija već obezbedila plasman na EP, ali kod Đirone nema opuštanja!

Sportal blic 26.04.2021
Deo okupio se danas u Beogradu i uputio kao Atini, gde će u četvrak igrati poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 protiv Grčke. Selektor okupiće reprezentativce u prestonici Grčke, gde će se obavljati trenažne aktivnosti do… »

Vesti dana »