Povezane vesti

Razdor u Hrvatskoj zajednici u Srbiji: Ko govori neistinu?

Razdor u Hrvatskoj zajednici u Srbiji: Ko govori neistinu?

Pravda 27.04.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konsultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. Ja ne znam… »
Milanović o Žigmanovu i ambasadoru Biščeviću: Tu neko ne govori istinu

Milanović o Žigmanovu i ambasadoru Biščeviću: Tu neko ne govori istinu

RTV 27.04.2021
ZAGREB - Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konsultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. "Ja… »
Milanović: Pozvaću ambasadora u Srbiji na konsultacije

Milanović: Pozvaću ambasadora u Srbiji na konsultacije

Nova 27.04.2021
Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konzultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. „Ja ne znam čiju… »
Hrvati iz Vojvodine se žalili na ambasadora u Srbiji: Milanović poziva hrvatskog diplomatu na "raport" u Zagreb

Hrvati iz Vojvodine se žalili na ambasadora u Srbiji: Milanović poziva hrvatskog diplomatu na "raport" u Zagreb

Srbija danas 27.04.2021
Lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov se žalio na hrvatskog ambasadora u Srbiji. Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konzultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske… »

Vesti dana »