Povezane vesti
Razdor u Hrvatskoj zajednici u Srbiji: Ko govori neistinu?
Pravda 27.04.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konsultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. Ja ne znam čiju… »
Milanović o Žigmanovu i ambasadoru Biščeviću: Tu neko ne govori istinu
RTV 27.04.2021
ZAGREB - Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konsultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. "Ja ne znam… »
Milanović: Pozvaću ambasadora u Srbiji na konsultacije
Nova 27.04.2021
Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konzultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov izneo više kritika na njegov rad. „Ja ne znam čiju politiku on… »
Hrvati iz Vojvodine se žalili na ambasadora u Srbiji: Milanović poziva hrvatskog diplomatu na "raport" u Zagreb
Srbija danas 27.04.2021
Lider hrvatske manjine u Vojvodini Tomislav Žigmanov se žalio na hrvatskog ambasadora u Srbiji. Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da će pozvati na konzultacije hrvatskog ambasadora u Srbiji Hidajeta Biščevića, nakon što je lider hrvatske… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 81 povezana

MSP Srbije i Vučić o studentu koji se nalazi na jednom od brodova flotile Sumud
Beta pre 38 minutajoš 37 povezanih

Đurić o napadu u Mančesteru: Srbija nepokolebljivo stoji protiv nasilja i mržnje
Euronews pre 38 minutajoš 56 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 68 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih