Povezane vesti
FOTO UBOD: Šta to beše grad?
Niške vesti 28.04.2021
Divlje deponije koje niču pored puta skoro svakodnevno, decenijska su slika ulice Dušana Popovića koja vodi kroz sam centar naselja, gde prolazi i gradski saobraćaj. Da li je u pitanju nebriga meštana, manjak kontejnera ili na kraju i manjak prostora… »
Danas sednica Kriznog štaba
Niške vesti 28.04.2021
Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije da je svakodnedno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, a imali su i redovne konsultacije. „Da vidimo da li je potrebno da neke mere relaksiramo, da li je ovako u redu, ili treba da zategnemo, što ne mislim da… »
Danas zaseda Krizni štab
Prva 28.04.2021
Danas u 16 časova zaseda Krizni štab koji će analizirati epidemiološku situaciju i odlučti o narednim merama. Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije da je svakodnedno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, te da treba odlučiti da li neke mere… »
JKP „Parking servis“: Planirani radovi na javnom osvetljenju i saobraćajnoj signalizaciji
Niške vesti 28.04.2021
Otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji predviđeno je u Кnjaževačkoj ulici i Bulevaru Nemanjića. Radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije nastaviće se i u toku današnjeg dana na raskrsnici ulica… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 28 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane