Povezane vesti
Na koga vam liči toni Bler? Nova frizura bivšeg britanskog premijera zapalila mreže (foto/video)
Večernje novosti 28.04.2021
Foto: Printscreen/Jutjub Bler se sa novom frizurom, dužom sedom kosom, pojavio u intervjuu koji je dao Polu Brandu sa Aj-Ti-Vi-ja, u kom je govorio o referendumu za škotsku nezavisnost. NEW: Tony Blair tells me the devolution he designed contained… »
Pljušte komentari zbog Blerove nove frizure FOTO
Nova 28.04.2021
Nova frizura bivšeg britanskog premijera Tonija Blera „zapalila“ je društvene mreže i izazvala lavinu komentara. Brojni korisnici pitaju se na koga liči Toni Bler, a odgovori idu od demona iz „Isterivača duhova“, preko Doka Brauna iz „Povratka u… »
Poznati političar dao intervju ali svima je zapalo za oko nešto drugo! Bura na Tviteru - na koga vas podseća Toni Bler?
Mondo 28.04.2021
Bivši britanski premijer Toni Bler neprepoznatljiv. Bivši britanski premijer Toni Bler neprepoznatljiv. Izgleda da je zatvaranje zbog pandemije korona virusa delovalo i na bivšeg britanskog premijera, Tonija Blera, koji, kao i mnogi drugi građani, nije… »
Svi gledaju novu frizuru Tonija Blera u neverici: Tvitovi na koga bivši britanski premijer sada liči su urnebesni (foto)
Blic 28.04.2021
Karantin je u pandemiji imao posledice na sve aspekte našeg života, čak su i male stvari poput odlaska kod frizera odložene usled širenja virusa. Prekoputa Lamanša u Velikoj Britaniji te posledice su možda najviše upale u oči kad je bivši premijer Toni… »
Vesti dana »
"Umoran sam, gotovo je": Nejmar se svađao i plakao, pa završio karijeru
Mondo pre 36 minutajoš 17 povezanih
Spektakl na Asteki - Engleska sa desetoricom eliminisala domaćina Meksiko
RTS pre 41 minutajoš 16 povezanih
Kako da sâm srušiš Brazil? Lako je, samo se ugledaj na Đokovića!
Sport klub pre 16 minutajoš 17 povezanih
Počinje novo vanredno zasedanje skupštine - na dnevnom redu 18 tačaka
N1 Info pre 11 minutajoš 4 povezane