Povezane vesti
Fabrici: EU očekuje posvećenost Srbije za napredak u oblasti vladavine prava
Danas 28.04.2021
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da očekuje posvećenost Srbije napreduje u oblasti vladavine prava. Fabrici je, gostujući u emisji N1, ocenio da je poseta Briselu predsednika Srbije Aleksandra Vučića početkom… »
Fabrici: Očekujemo posvećenost Srbije u vladavini prava
Nova 28.04.2021
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da očekuje posvećenost Srbije napreduje u oblasti vladavine prava. Fabrici je, gostujući u emisiji N1, ocenio da je poseta Briselu predsednika Srbije Aleksandra Vučića početkom… »
Fabrici: Brisel očekuje posvećenost Srbije da ide napred u vladavini prava
N1 Info 28.04.2021
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici izjavio je za N1 da Brisel očekuje posvećenost Srbije da ide napred u vladavini prava. On kaže da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Briselu bila vrlo pozitivna i da ohrabruje da će se ići napred u… »
Vesti dana »
Sloba i Jelena Radanović stigli u Brestač: Došli da pruže podršku Darku Laziću u najtežim trenucima (video)
Blic pre 5 satijoš 14 povezanih
Rezultat 2:1 se okrenuo protiv Đokovića - Drejper nastavlja odbranu titule u Indijan Velsu
RTS pre 11 minutajoš 13 povezanih
Đilas u intervjuu: SSP na lokalnim izborima u četiri opštine, povukla se iz Smederevske Palanke
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Prva nedelja rata u Iranu koštala SAD 11,3 milijarde dolara, druga je u toku
Beta pre 4 satijoš 2 povezane