Povezane vesti
Održana komemoracija Milošu Šobajiću: Počast velikom umetniku odata kroz njegovu omiljenu kompoziciju
Blic 28.04.2021
Komemoracija povodom smrti nedavno preminulog slikara i vajara Miloša Šobajića održana je danas u užem krugu porodice i bliskih prijatelja u Skupštini grada Beograda. Počast velikom umetniku je odata kroz njegovu omiljenu kompoziciju "Istoria de un… »
Komemoracija Šobajiću: „Ja sam feniks i opet se vraćam“
Nova 28.04.2021
"Ja sam Feniks i opet se vraćam, uvek sam početnik i uvek učim", reči su nedavno preminulog slikara i vajara Miloša Šobajića koje su emitovane danas u Skupštini grada Beograda na komemoraciji povodom njegove smrti. Komemoracija povodom smrti velikog… »
Vesti dana »
Brisel odmah krenuo sa ucenama: Mađaru stiglo 27 zadataka od EU
Večernje novosti pre 30 minutajoš 41 povezana
Obradović kratak, ali jasan po pitanju Jaga: „Gledali smo šta je u interesu kluba!“
Hot sport pre 15 minutajoš 47 povezanih
Počela blokada iranske obale! Tramp se oglasio usred američke blokade! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora! (video, foto)
Kurir pre 30 minutajoš 115 povezanih
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane
Vučić odgovorio Mađaru i poručio: Izbori u Srbiji ili do 10. jula, ili od septembra do kraja godine
RINA pre 50 minutajoš 18 povezanih