Povezane vesti
Krivokapić: I ja sam dobijao prijeteće poruke
Glas Amerike 28.04.2021
PODGORICA — Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić, saopštio je u srijedu da je i on, kao i vicepremijer Dritan Abazović, dobijao prijeteće poruke od kriminalnih klanova, navodeći da im “nije pridavao značaj”, već da se time bave bezbjednosne službe… »
Krivokapić: I meni su pretili kriminalni klanovi
Nova 28.04.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je i on dobijao preteće poruke od kriminalnih klanova, ali im nije pridavao značaj, već se time bave službe bezbednosti. On je novinarima u Skupštini rekao je da je broj članova obezbeđenja potpredsednika… »
Krivokapić: I ja sam dobijao preteće poruke, treba podržati Abazovića
N1 Info 28.04.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je dobijao preteće poruke kao i potpredsednik Vlade Dritan Abazović, ali da im nije pridavao značaja. „Ja razumem vicepremijera. Znam da je fizički ugrožen. I ja sam dobijao takve poruke, ali im nisam… »
Krivokapić: I ja sam dobijao preteće poruke od kriminalnih klanova
Sputnik 28.04.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je i on dobijao preteće poruke od kriminalnih klanova. Premijer je rekao da je broj članova obezbjeđenja potpredsednika Vlade, Dritana Abazovića povećan zbog ozbiljnih pretnji koje dobija. Zbog… »
Krivokapić: I ja sam dobijao pretnje, Abazović ugrožen
Danas 28.04.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je dobijao preteće poruke kao i potpredsednik Vlade Dritan Abazović, ali da im nije pridavao značaja. „Ja razumem vicepremijera. Znam da je fizički ugrožen. I ja sam dobijao takve poruke, ali im nisam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine Srbije, na predloženom dnevnom redu 18 tačaka
Insajder pre 8 minutajoš 26 povezanih
Zbog najvećeg skandala na Svetskog prvenstvu Belgija uložila žalbu
Telegraf pre 17 minutajoš 44 povezane
(VIDEO) Urnebesni intervju Harija Kejna, ovo morate da čujete
Sport klub pre 32 minutajoš 28 povezanih
Naomi Kembel gošća na venčanju Tamare Kalinić: Druže se godinama, a sad zajedno plesale do kasno u noć
Mondo pre 43 minutajoš 22 povezane