Povezane vesti
Mučili su me, tukli ćerku i sina, svašta smo preživeli u toj kući: Goca Džehverović progovorila o porodičnom užasu!
Mondo 28.04.2021
"Toliko mi je teško da to nije normalno", kaže danas. "Toliko mi je teško da to nije normalno", kaže danas. Majka pevačice Teodore Džehverović, koju i danas povremeno gledamo u "Zadruzi", Goca Džehverović, već godinama se sudi sa rođenom sestrom oko… »
"Deceniju sam gledala nepokretnu majku, a oni su me tukli" Teodorina mama se 20 godina sudi sa sestrom, porodična drama
Blic 28.04.2021
Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana Goca Džehverović, već godinama se sudi sa rođenom sestrom oko porodične kuće u Kačarevu. Goci je na današnji dan preminula majka i sticajem okolnosti se pokrenula ova, za nju, nimalo laka tema. Bivša zadrugarka… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 5 satijoš 36 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Pravo u centar pre 57 minutajoš 25 povezanih