Povezane vesti
Mučili su me, tukli ćerku i sina, svašta smo preživeli u toj kući: Goca Džehverović progovorila o porodičnom užasu!
Mondo 28.04.2021
"Toliko mi je teško da to nije normalno", kaže danas. "Toliko mi je teško da to nije normalno", kaže danas. Majka pevačice Teodore Džehverović, koju i danas povremeno gledamo u "Zadruzi", Goca Džehverović, već godinama se sudi sa rođenom sestrom oko… »
"Deceniju sam gledala nepokretnu majku, a oni su me tukli" Teodorina mama se 20 godina sudi sa sestrom, porodična drama
Blic 28.04.2021
Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana Goca Džehverović, već godinama se sudi sa rođenom sestrom oko porodične kuće u Kačarevu. Goci je na današnji dan preminula majka i sticajem okolnosti se pokrenula ova, za nju, nimalo laka tema. Bivša zadrugarka… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 24 minutajoš 29 povezanih
Zapalila se dva šlepera nakon sudara na auto-putu kod Šimanovaca
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Euronews pre 14 minutajoš 19 povezanih