Povezane vesti
Iz čizama u sandale! Meteorolog Todorović: Za vikend do 30 stepeni - Nakon praznika nagli pad temperature
Večernje novosti 29.04.2021
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Najtoplije bi bilo 1. i 2. maja sa maksimalnim temperaturama između 26 i 30 stepeni, navodi meteorolog Nedeljko Todorović. Nedeljko Todorović je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, naveo da će temperature u… »
Iz kaputa u letnju odeću: Meteorolog najavio - za vikend do 30 stepeni, nakon toga još jedan temperaturni obrt
Mondo 29.04.2021
"U subotu, 1. maja, biće najtopliji dan od početka godine", istakao je Todorović. "U subotu, 1. maja, biće najtopliji dan od početka godine", istakao je Todorović. Meteorolog Nedeljko Todorović naveo je da ćemo u narednih tri do pet dana imati… »
Prognoza za praznike, "proba za leto": I do 30 stepeni, meteorolog otkrio koji dan je najtopliji
Telegraf 29.04.2021
Nakon praznika nas, ipak, očekuje nagli pad temperature. U najhladnijim danima sledeće nedelje, ona će pasti sa 30 na 15 stepeni, ali to će, kako kaže Nedeljko Todorović, biti kratkotrajno. Tokom narednih tri do pet dana, očekuje nas, kako kaže… »
uvod u letnje temperature, danas do 25, za vikend- 30 stepeni…
U centar 29.04.2021
U Kragujevcu i Šumadiji danas od 13 do 25 stepeni! -Narednih tri do pet dana imamo jednu pravu pripremu za leto, izlazimo iz ovog hladnog perioda i imaćemo natprosečno visoke temperature. Najtoplije bi bilo 1. i 2. maja sa maksimalnim temperaturama… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 32 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 20 minutajoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 32 minutajoš 6 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji nasilno zauzimaju vladine zgrade
Vreme pre 38 minutajoš 3 povezane