Povezane vesti
Kriza u BRAKU? Aleksandra Prijović progovorila o SVAĐAMA sa Filipom!
Svet & Skandal 29.04.2021
Pevačica Aleksandra Prijović retko priča o braku, ali je sada ipak otkrila kako se ponaša kada dođe do svađe sa suprugom Filipom Živojinovićem. Kako prenosi Objektiv.rs, Aleksandra je priznala da ne voli da gubi te se ona i Filip najmanje slažu kada… »
(Video) "psujem filipu sve redom, pa mi posle bude žao": Aleksandra Prijović otkrila da besni na muža, a on ni da pisne
Blic 28.04.2021
Pevačica Aleksandra Prijović u skladnom braku je sa biznismenom Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Ona je sada progovorila o bračnom životu i svađama, te je priznala da ona i Filip često ulaze u sukobe tokom društvenih igara. - Ja sam… »
Vesti dana »
(Radarski snimci) Meteo drama parališe Srbiju, kiša i sneg ne staju, ovaj deo zemlje se ledi - a RHMZ najavljuje da padavine tek stižu!
Blic pre 27 minutajoš 24 povezane
(Video) Bruka! Pogledajte kako je Nikola Jokić sprečen da upiše tripl-dabl! Oteli mu skok, pripisali ga timu!?
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Nastavljaju se ruski napadi na Kijev: Najmanje jedna osoba poginula i 11 ranjeno
Radio 021 pre 42 minutajoš 19 povezanih
Savić: MOL je bolja opcija za NIS od arapskih partnera, potrajaće dok sve ispeglamo
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
Poginuli otac i ćerka (16), majka u bolnici Novi detalji jezive nesreće u Laćarku: Krenuli na svinjokolj, pa stradali (foto)
Blic pre 7 minutajoš 15 povezanih