Повезане вести
Ко је писао нон пејпер о финалном договору Београда и Приштине – није Ангела Меркел...
Политика 29.04.2021
БРИСЕЛ – Извршна директорка Европске службе за спољне послове ( ЕЕАС) за Европу и Азију, Ангелина Ајнхорст до овога тренутка није званично одговорила на питање Тањуга да ли је она, можда аутор нон пејпера који је приштинска… »
Вучић: Београд отворен за дијалог са Приштином, пажљиво анализирамо нон-пејпер
РТС 29.04.2021
Председник Србије Александар Вучић каже да је Београд отворен за дијалог са Приштином, а да је компромис једино решење. Истиче да пажљиво анализира нон-пејпер о решењу за КиМ, али да о детаљима не може да говори. Александар… »
Вучић: Објављивање нон пејпера стратегија неких ближих Приштини
РТВ 29.04.2021
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да Београд пажљиво анализира "нон пејпер" о решењу за КиМ, али да о детаљима не може да говори, те истакао да га плаши да је његово објављивање смишљена стратегија… »
"Мислим да није": Вучић о нон-пејперу, открио на кога не сумња да је његов аутор
Блиц 29.04.2021
Не могу да потврдим да је Ангелина Енхорст ауторка нон-пејпера о Косову, каже председник Србије Алекандар Вучић. - Мислим да није. Ово ми не личи на Ангелину Ајнхорст и уверен сам да она то није урадила - каже он, одговарајући на… »
Вучић: Мислим да није Ајнхорст ауторка нон пејпера
Нова 29.04.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не може да потврди да је ауторка последњег нон пејпера извршна директорка Европске службе за спољне послове ( ЕЕАС) за Европу и Азију Ангелина Ајнхорст, јер је уверен да то… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Пољопривредници вечерас на састанку одлучују о даљим корацима, полиција током дана снимала возила пољопривредника, легитимисала грађане који их подржавају
Нова пре 1 сатјош 41 повезана
Студенти покренули мрежу: Позивају грађане да проверавају мејлове
Ин медија пре 4 сатијош 17 повезаних
Украјинци желе новац и оружје у замену за поновно покретање испорука нафте Мађарској
Политика пре 2 сатајош 25 повезаних