Povezane vesti
Vučićeve lekcije Momiroviću na otvaranju obilaznice: Šta me briga, reši problem
N1 Info 29.04.2021
Drugi kolosek obilaznice oko Beograda dužine 7,7 kilometara, od mosta na Savi kod Ostružnice do Orlovače, pušten je u saobraćaj. Na otvaranju ovog dela bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nije bilo presecanja crvene vrpce, ali je bilo rešavanja… »
"Ne interesuje me gde je problem, nego da se reši": Vučić "ribao" Drobnjaka na otvaranju obilaznice zbog naknade oko parcele
Blic 29.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom otvaranja obilaznice oko Beogada, od Ostružnice do Orlovače, razgovarao sa građaninom koji mu se požalio zbog problema sa uknjiženjem parcele na trasi obilaznice i obećao da će lično proveriti u čemu je… »
Vučić Drobnjaku: Rešite problem sa parcelom ovog čoveka
Nova 29.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom otvaranja obilaznice oko Beogada, od Ostružnice do Orlovače, razgovarao sa građaninom koji mu se požalio zbog problema sa uknjiženjem parcele na trasi obilaznice i obećao da će lično proveriti u čemu je… »
Vesti dana »

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana