Povezane vesti
Uživanje sa prelepom zvezdom: Entoni Hopkins proslavio Oskara sa Selmom Hajek (video)
Večernje novosti 29.04.2021
Foto: Instagram printskrin Hopkins je osvojio nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu "Otac". Uz pesmu "Dance Me to the End od Love", Selma i Entoni zaplesali su u njegovoj vili u Velsu. Selma je video-snimak objavila na Instagram profilu, koji je… »
Entoni Hopkins plesom sa Selmom Hajek proslavio Oskara
Nova 29.04.2021
Glumac Entoni Hopkins proslavio je osvajanje Oskara plesom sa glumicom Selmom Hajek, a snimak su objavili na društvenim mrežama. Hopkins je osvojio nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu „Otac“. Uz pesmu „Dance Me to the End od Love“ od Leonarda… »
Entoni Hopkins plesom sa Selmom Hajek proslavio osvajanje Oskara
N1 Info 29.04.2021
Glumac Entoni Hopkins proslavio je osvajanje Oskara plesom sa glumicom Selmom Hajek, a snimak je objavio na Tviteru. Hopkins je osvojio Oskara za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu „Otac“. Celebrating with @salmahayek the dancing queen 💃🏻… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 41 povezana

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 2 satajoš 33 povezane

Pogledajte kako Srbin puca na policiju u Beču: Ubio ženu, ranio ćerku, otvorio vatru na policiju kada su došli da ga hapse, pa se ubio u „mercedesu“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Protest poljoprivrednika ispred suda u Novom Sadu zbog hapšenja kolega
Nova ekonomija pre 4 satijoš 17 povezanih