Povezane vesti
Uživanje sa prelepom zvezdom: Entoni Hopkins proslavio Oskara sa Selmom Hajek (video)
Večernje novosti 29.04.2021
Foto: Instagram printskrin Hopkins je osvojio nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu "Otac". Uz pesmu "Dance Me to the End od Love", Selma i Entoni zaplesali su u njegovoj vili u Velsu. Selma je video-snimak objavila na Instagram profilu, koji je… »
Entoni Hopkins plesom sa Selmom Hajek proslavio Oskara
Nova 29.04.2021
Glumac Entoni Hopkins proslavio je osvajanje Oskara plesom sa glumicom Selmom Hajek, a snimak su objavili na društvenim mrežama. Hopkins je osvojio nagradu za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu „Otac“. Uz pesmu „Dance Me to the End od Love“ od Leonarda… »
Entoni Hopkins plesom sa Selmom Hajek proslavio osvajanje Oskara
N1 Info 29.04.2021
Glumac Entoni Hopkins proslavio je osvajanje Oskara plesom sa glumicom Selmom Hajek, a snimak je objavio na Tviteru. Hopkins je osvojio Oskara za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu „Otac“. Celebrating with @salmahayek the dancing queen 💃🏻… »
Vesti dana »

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, Dodik nije generator krize
Insajder pre 17 minutajoš 24 povezane

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 1 satjoš 39 povezanih

Ministarstvo: Sprečen promet zaraženog pilećeg mesa, otklonjenja opasnost po zdravlje ljudi
NIN pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 7 minutajoš 177 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom samo što nisu počeli: Upozorenje RHMZ, 2 dela Srbije na udaru
Mondo pre 47 minutajoš 40 povezanih