Повезане вести

Навални први пут пред судом после штрајка глађу

Навални први пут пред судом после штрајка глађу

Глас Америке 29.04.2021
МОСКВА — Опозициони лидер Алексеј Навални је у првом обраћању пред судом после тронедељног штрајка глађу оптужио руског председника Владимира Путина "да је голи, лоповски цар". Навални се путем видео линка из затвора обратио… »
Обријане главе и упалог лица, прво појављивање Алексеја Наваљног после штрајка глађу

Обријане главе и упалог лица, прво појављивање Алексеја Наваљног после штрајка глађу

РТС 29.04.2021
Руски опозиционар Алексеј Наваљни појавио се први пут у јавности откако је прекинуо 24-дневни штрајк глађу у затвору. Обријане главе и упалих образа, Наваљни је, у обраћању из затвора путем видео линка, жустро реаговао на… »
Испијен и мршав: Наваљни се појавио у јавности први пут након штрајка глађу: "Ја сам језиви костур, а ваш цар је го" (фото)…

Испијен и мршав: Наваљни се појавио у јавности први пут након штрајка глађу: "Ја сам језиви костур, а ваш цар је го" (фото)…

Блиц 29.04.2021
Московски суд одбио је жалбу Алексеја Наваљног на новчану казну коју је добио због клеветања 94-годишњег ветерана Другог светског рата. Наваљни се данас појавио у јавности први пут од ступања у штрајк глађу и то путем видео… »
Наваљни пред судом о Путину: Ваш цар је го

Наваљни пред судом о Путину: Ваш цар је го

Слободна Европа 29.04.2021
Руски опозиционар Алексеј Наваљни појавио се на суду 29. априла и у обраћању оптужио председника Руске Федерације Владимира Путина да покушава да заувек влада Русијом и да му је стало само до „јачања власти“. То је први наступ… »

Вести дана »