Povezane vesti
Rođena je u nemaštini i želela je da postane bogata: Seka Sablić o detinjstvu i drogi - probala sam, šta je tu čudno!
Mondo 29.04.2021
Glumica ne krije da je probala opojne supstance iz znatiželje. Glumica ne krije da je probala opojne supstance iz znatiželje. Jedna od naših najpoznatijih glumica Seka Sablić odrasla je u nemaštini, ali se nikada nije žalila i kao mala je uvek govorila… »
Odrastala je u velikom siromaštvu: Seka Sablić pamti glad i želju za provodom, a pričala je o iskustvu sa drogom: "Probala sam…
Blic 29.04.2021
Slavna glumica Jelisaveta Seka Sablić odrastala je u nemaštini, ali na teško detinjstvo se nikada nije žalila. Kada je bila mala govorila je da će postati “bogata”, ali kako je ranije kazala u stvarnosti je ispalo sasvim drugačije. - Rođena sam u… »
Vesti dana »
Novi bilans: U poplavama u Nepalu poginulo 157 osoba, stotine turista se vode kao nestale
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Rijera pred revanš protiv Viktorije: Došli smo ovde da pobedimo
Radio sto plus pre 1 satjoš 40 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 44 minutajoš 45 povezanih
Treći dan rasprave u Skupštini o 59 tačaka, polemika Aleksića i Malog o zaduživanju
RTS pre 3 satajoš 49 povezanih