Povezane vesti
Rođena je u nemaštini i želela je da postane bogata: Seka Sablić o detinjstvu i drogi - probala sam, šta je tu čudno!
Mondo 29.04.2021
Glumica ne krije da je probala opojne supstance iz znatiželje. Glumica ne krije da je probala opojne supstance iz znatiželje. Jedna od naših najpoznatijih glumica Seka Sablić odrasla je u nemaštini, ali se nikada nije žalila i kao mala je uvek govorila… »
Odrastala je u velikom siromaštvu: Seka Sablić pamti glad i želju za provodom, a pričala je o iskustvu sa drogom: "Probala sam…
Blic 29.04.2021
Slavna glumica Jelisaveta Seka Sablić odrastala je u nemaštini, ali na teško detinjstvo se nikada nije žalila. Kada je bila mala govorila je da će postati “bogata”, ali kako je ranije kazala u stvarnosti je ispalo sasvim drugačije. - Rođena sam u… »
Vesti dana »
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 29 minutajoš 23 povezane
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 44 minutajoš 1 povezana
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Videla poruku od nje i izbila živce": Oglasila se Brižit Makron o glumici sa kojom se navodno Emanuel dopisivao: "Smatram da si veoma privlačna"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana