Povezane vesti
Poslanik Bulatović čestitao Vaskrs
OK radio 30.04.2021
Narodni poslanik i predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju,Slaviše Bulatovića čestitao je Vaskrs građanima. - Povodom predstojećeg Uskrsa svim građanima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, upućujem iskrene… »
Vaskršnja čestitka predsednika opštine Medveđa
Jugmedia 30.04.2021
Povodom nastupajućih uskršnjih praznika predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić uputio je čestitke svim vernicima koji proslavljaju Uskrs po gregorijanskom kalendaru. “U dane praznika kada slavimo život i istinske neprolazne vrednosti, imamo… »
Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva
Patak online 30.04.2021
VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio svim vernicima Srpske pravoslavne crkve i Eparhije valjevske čestitku povodom predstojećeg praznika. „Veliki petak i Uskrs dočekujemo ove godine u mnogo boljim okolnostima, nego prošle. Svet… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane