Povezane vesti
Još uvek je mlad i zelen! Abazovićeve optužbe posledica neiskustva: Oglasio se MUP Srbije povodom slučaja Kovačević
Srbija danas 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović tvrdi da se bivši direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim policija traga, nalazi u Srbiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, povodom optužbi potpredsednika crnogorske Vlade… »
Abazović veruje da je odbegli bivši direktor Uprave za nekretnine u Srbiji
N1 Info 30.04.2021
Bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević za kojim traga policija nalazi se u Srbiji, izjavio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović. Kovačević je u bekstvu od 24. februara nakon što je izašao iz Istražnog zatvora… »
Crnogorska policija traga za bivšim direktorom Uprave za nekretnine, Abazović tvrdi da je u Srbiji
Sputnik 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović izjavio je da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. „Imam informaciju, mislim da je otišao u… »
Dritan optužuje Srbiju?
Vesti online 30.04.2021
Abazović izjavio da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. “Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne znam da li ga Srbija skriva, ali se… »
Vesti dana »

Završena blokada RTS-a, studenti poručili ‘Vidimo se 15. marta’
Al Jazeera pre 8 minutajoš 91 povezana

BLOG UŽIVO „Ko ne skače, taj je ćaci“ – susret studenata u blokadi i studenata 2.0 kod Pionirskog parka: RTS bio blokiran 22 sata
Nova pre 45 minutajoš 49 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 7 satijoš 9 povezanih

Tramp Mlađi stigao moćnim avionom u Srbiju: Pogledajte luksuznu zver koja razvija brzinu od 900 km/h (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 36 povezanih