Povezane vesti
Još uvek je mlad i zelen! Abazovićeve optužbe posledica neiskustva: Oglasio se MUP Srbije povodom slučaja Kovačević
Srbija danas 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović tvrdi da se bivši direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim policija traga, nalazi u Srbiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, povodom optužbi potpredsednika crnogorske Vlade Dritana… »
Abazović veruje da je odbegli bivši direktor Uprave za nekretnine u Srbiji
N1 Info 30.04.2021
Bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević za kojim traga policija nalazi se u Srbiji, izjavio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović. Kovačević je u bekstvu od 24. februara nakon što je izašao iz Istražnog zatvora. „Mislim… »
Crnogorska policija traga za bivšim direktorom Uprave za nekretnine, Abazović tvrdi da je u Srbiji
Sputnik 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović izjavio je da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. „Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne… »
Dritan optužuje Srbiju?
Vesti online 30.04.2021
Abazović izjavio da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. “Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne znam da li ga Srbija skriva, ali se baš… »
Vesti dana »
"Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima"
Nova pre 27 minutajoš 28 povezanih
Predsednici odbora predložili poslanicima da usvoje zakone koji su na dnevnom redu
Euronews pre 37 minutajoš 64 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 7. jul: Oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom do 32 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Naočigled policajaca bacio drogu: Uhapšen Novosađanin zbog pola kilograma marihuane
Blic pre 2 satajoš 22 povezane