Повезане вести
Још увек је млад и зелен! Абазовићеве оптужбе последица неискуства: Огласио се МУП Србије поводом случаја Ковачевић
Србија данас 30.04.2021
Потпредседник црногорске Владе Дритан Абазовић тврди да се бивши директор Управе за некретнине Драган Ковачевић, за којим полиција трага, налази у Србији. Министарство унутрашњих послова Србије, поводом оптужби потпредседника… »
Абазовић верује да је одбегли бивши директор Управе за некретнине у Србији
Н1 Инфо 30.04.2021
Бивши директор црногорске Управе за некретнине Драган Ковачевић за којим трага полиција налази се у Србији, изјавио је потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић. Ковачевић је у бекству од 24. фебруара након што је изашао из… »
Црногорска полиција трага за бившим директором Управе за некретнине, Абазовић тврди да је у Србији
Спутник 30.04.2021
Потпредседник црногорске Владе Дритан Абазовић изјавио је да има информације да се бивши директор црногорске Управе за некретнине Драган Ковачевић, за којим трага црногорска полиција, налази у Србији. „Имам информацију, мислим да… »
Дритан оптужује Србију?
Вести онлине 30.04.2021
Абазовић изјавио да има информације да се бивши директор црногорске Управе за некретнине Драган Ковачевић, за којим трага црногорска полиција, налази у Србији. “Имам информацију, мислим да је отишао у Србију. Не знам да ли га… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовић удружују снаге: „Позивам Србију да се коначно ујединимо“
Недељник пре 4 минутајош 52 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 19 минутајош 18 повезаних
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 4 сатијош 38 повезаних
АМСС: Сви прилази планинама у Србији су проходни, неопходна је зимска опрема
Еуроневс пре 8 минутајош 66 повезаних