Povezane vesti
Još uvek je mlad i zelen! Abazovićeve optužbe posledica neiskustva: Oglasio se MUP Srbije povodom slučaja Kovačević
Srbija danas 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović tvrdi da se bivši direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim policija traga, nalazi u Srbiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, povodom optužbi potpredsednika crnogorske Vlade… »
Abazović veruje da je odbegli bivši direktor Uprave za nekretnine u Srbiji
N1 Info 30.04.2021
Bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević za kojim traga policija nalazi se u Srbiji, izjavio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović. Kovačević je u bekstvu od 24. februara nakon što je izašao iz Istražnog zatvora… »
Crnogorska policija traga za bivšim direktorom Uprave za nekretnine, Abazović tvrdi da je u Srbiji
Sputnik 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović izjavio je da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. „Imam informaciju, mislim da je otišao u… »
Dritan optužuje Srbiju?
Vesti online 30.04.2021
Abazović izjavio da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. “Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne znam da li ga Srbija skriva, ali se… »
Vesti dana »

"Rusi su dobro raspoloženi" Prvi detalji pregovora u Rijadu, delegacije izašle posle 12 sati
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih

Dve osobe poginule u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana (video)
Blic pre 27 minutajoš 7 povezanih

Tramp se žalio kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
Južne vesti pre 27 minutajoš 6 povezanih