Povezane vesti
Još uvek je mlad i zelen! Abazovićeve optužbe posledica neiskustva: Oglasio se MUP Srbije povodom slučaja Kovačević
Srbija danas 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović tvrdi da se bivši direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim policija traga, nalazi u Srbiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, povodom optužbi potpredsednika crnogorske Vlade… »
Abazović veruje da je odbegli bivši direktor Uprave za nekretnine u Srbiji
N1 Info 30.04.2021
Bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević za kojim traga policija nalazi se u Srbiji, izjavio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović. Kovačević je u bekstvu od 24. februara nakon što je izašao iz Istražnog zatvora… »
Crnogorska policija traga za bivšim direktorom Uprave za nekretnine, Abazović tvrdi da je u Srbiji
Sputnik 30.04.2021
Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović izjavio je da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. „Imam informaciju, mislim da je otišao u… »
Dritan optužuje Srbiju?
Vesti online 30.04.2021
Abazović izjavio da ima informacije da se bivši direktor crnogorske Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, za kojim traga crnogorska policija, nalazi u Srbiji. “Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne znam da li ga Srbija skriva, ali se… »
Vesti dana »

Sahrane poginulih u požaru u diskoteci 'Puls' u Kočanima
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 22 povezane

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano
Novi magazin pre 51 minutajoš 13 povezanih

Četvoro dece među ranjenima u napadu na Koprivnjicki; gori ruski aerodrom u Saratovu, udar na Engels
RTS pre 21 minutajoš 13 povezanih