Povezane vesti
Videla je bebu i odmah umrla: Od voljene frizerke se opraštaju tužnim porukama, na večni počinak je ispraćaju u subotu
Mondo 30.04.2021
Porodilja M. P. (27) iz Zaječara koja je preminula juče, biće ispraćena na večni počinak u subotu u 13 sati na Novom groblju u Zaječaru. Porodilja M. P. (27) iz Zaječara koja je preminula juče, biće ispraćena na večni počinak u subotu u 13… »
"Videla je svoje dete, to je jedino lepo" Beba preminule porodilje (26) dobro, pod konstantnim nadzorom lekara
Blic 30.04.2021
Beba preminule porodilje u Nišu koja je bila zaražena korona virusom, oseća se dobro i pod stalnim je lekarskim nadzorom, izjavio je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić. On je rekao za TV Pink da je smrt 26-ogodišnje porodilje iz… »
Doktor otkrio poslednje trenutke porodilje: Pre smrti je videla svoje dete na nekoliko minuta
Mondo 30.04.2021
Strašne vesti potresle su Srbiju. Strašne vesti potresle su Srbiju. Trudnica Maja Paunović, bila je zaražena korona virusom i preminula je u četvrtak ujutru nakon što se 26. aprila porodila u intenzivnoj nezi u Nišu. Maja je na svet donela zdravu… »
Perišić: Beba preminule porodilje dobro, pod nadzorom lekara
Nova 30.04.2021
Beba preminule porodilje u Nišu koja je bila zaražena korona virusom, oseća se dobro i pod stalnim je lekarskim nadzorom, izjavio je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić. On je rekao za TV Pink da je smrt 26-ogodišnje porodilje iz… »
"Umesto da kupimo kuću, ja ti kupujem sanduk": Tuga u porodici Paunović iz Zaječara nakon smrti porodilje: Poslednja poruka…
Blic 29.04.2021
- Anđele moj, vrati se. Srećo moja. Ostadoše mi dečica bez majke. Rodila si mi zdravu ćerkicu i otišla - ovako kroz suze jedva progovara Bogdan Paunović, suprug trudnice Maje Paunović, koja je, nakon što se 26. aprila porodila u intenzivnoj nezi… »
Vesti dana »
Snimci iz drona: Slavija zasijala, učesnici protesta upalili bliceve na telefonima (VIDEO)
N1 Info pre 51 minutajoš 48 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 10 satijoš 1 povezana