Повезане вести
Видела је бебу и одмах умрла: Од вољене фризерке се опраштају тужним порукама, на вечни починак је испраћају у суботу
Мондо 30.04.2021
Породиља М. П. (27) из Зајечара која је преминула јуче, биће испраћена на вечни починак у суботу у 13 сати на Новом гробљу у Зајечару. Породиља М. П. (27) из Зајечара која је преминула јуче, биће испраћена на вечни починак у… »
"Видела је своје дете, то је једино лепо" Беба преминуле породиље (26) добро, под константним надзором лекара
Блиц 30.04.2021
Беба преминуле породиље у Нишу која је била заражена корона вирусом, осећа се добро и под сталним је лекарским надзором, изјавио је данас директор Клиничког центра Ниш Зоран Перишић. Он је рекао за ТВ Пинк да је смрт… »
Перишић: Беба преминуле породиље добро, под надзором лекара
Нова 30.04.2021
Беба преминуле породиље у Нишу која је била заражена корона вирусом, осећа се добро и под сталним је лекарским надзором, изјавио је данас директор Клиничког центра Ниш Зоран Перишић. Он је рекао за ТВ Пинк да је смрт… »
Доктор открио последње тренутке породиље: Пре смрти је видела своје дете на неколико минута
Мондо 30.04.2021
Страшне вести потресле су Србију. Страшне вести потресле су Србију. Трудница Маја Пауновић, била је заражена корона вирусом и преминула је у четвртак ујутру након што се 26. априла породила у интензивној нези у Нишу. Маја је на… »
"Уместо да купимо кућу, ја ти купујем сандук": Туга у породици Пауновић из Зајечара након смрти породиље: Последња порука је…
Блиц 29.04.2021
- Анђеле мој, врати се. Срећо моја. Остадоше ми дечица без мајке. Родила си ми здраву ћеркицу и отишла - овако кроз сузе једва проговара Богдан Пауновић, супруг труднице Маје Пауновић, која је, након што се 26. априла породила у… »
Вести дана »

Русија: Наши МиГ-ови нису нарушили границе ниједне државе
Вести онлине пре 19 минутајош 14 повезаних