Повезане вести

Видела је бебу и одмах умрла: Од вољене фризерке се опраштају тужним порукама, на вечни починак је испраћају у суботу

Видела је бебу и одмах умрла: Од вољене фризерке се опраштају тужним порукама, на вечни починак је испраћају у суботу

Мондо 30.04.2021
Породиља М. П. (27) из Зајечара која је преминула јуче, биће испраћена на вечни починак у суботу у 13 сати на Новом гробљу у Зајечару. Породиља М. П. (27) из Зајечара која је преминула јуче, биће испраћена на вечни починак у… »
"Видела је своје дете, то је једино лепо" Беба преминуле породиље (26) добро, под константним надзором лекара

"Видела је своје дете, то је једино лепо" Беба преминуле породиље (26) добро, под константним надзором лекара

Блиц 30.04.2021
Беба преминуле породиље у Нишу која је била заражена корона вирусом, осећа се добро и под сталним је лекарским надзором, изјавио је данас директор Клиничког центра Ниш Зоран Перишић. Он је рекао за ТВ Пинк да је смрт… »
Перишић: Беба преминуле породиље добро, под надзором лекара

Перишић: Беба преминуле породиље добро, под надзором лекара

Нова 30.04.2021
Беба преминуле породиље у Нишу која је била заражена корона вирусом, осећа се добро и под сталним је лекарским надзором, изјавио је данас директор Клиничког центра Ниш Зоран Перишић. Он је рекао за ТВ Пинк да је смрт… »
Доктор открио последње тренутке породиље: Пре смрти је видела своје дете на неколико минута

Доктор открио последње тренутке породиље: Пре смрти је видела своје дете на неколико минута

Мондо 30.04.2021
Страшне вести потресле су Србију. Страшне вести потресле су Србију. Трудница Маја Пауновић, била је заражена корона вирусом и преминула је у четвртак ујутру након што се 26. априла породила у интензивној нези у Нишу. Маја је на… »
"Уместо да купимо кућу, ја ти купујем сандук": Туга у породици Пауновић из Зајечара након смрти породиље: Последња порука је…

"Уместо да купимо кућу, ја ти купујем сандук": Туга у породици Пауновић из Зајечара након смрти породиље: Последња порука је…

Блиц 29.04.2021
- Анђеле мој, врати се. Срећо моја. Остадоше ми дечица без мајке. Родила си ми здраву ћеркицу и отишла - овако кроз сузе једва проговара Богдан Пауновић, супруг труднице Маје Пауновић, која је, након што се 26. априла породила у… »

Вести дана »