Povezane vesti
Moj mili je izgubio bitku sa leukemijom: Sara Jo se potresnim rečima oprostila od bliskog člana porodice!
Mondo 30.04.2021
"Srca su nam se nepovratno slomila". "Srca su nam se nepovratno slomila". Mlada pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo oglasila se na svom Instagram storiju i sa fanovima podelila jednu tužnu vest. Ona im je saopštila da je njen voljeni teča… »
"Moj mili je izgubio borbu sa leukemijom" sari Jo umro teča, pevačica se oprostila potresnom porukom: "Srca su nam se…
Blic 30.04.2021
Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, oprostila se na Instagram profilu od svog teče koji je preminuo. Ona je napisala potresnu poruku i na taj način obavestila svoje pratioce šta se dogodilo. - Srca su nam se nepovratno slomila. Moj mili… »
Vesti dana »

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To je laž'
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Naoblačilo se u celoj Srbiji, evo gde će još biti kiše: Oglasio se RHMZ, pomenuli i vikend
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Predlog izmena Krivičnog zakonika: Svaka blokada saobraćajnica – krivično delo, predviđena zatvorska kazna?
Naissus info pre 1 satjoš 2 povezane

Niški studenti: Kolega doveden u “lancima” na sahranu oca, a Kristijan Golubović nekad bez lisica
Naissus info pre 2 satajoš 5 povezanih

"Bio sam van sebe! Nisam mogao da verujem" Dragan Džajić se oglasio zbog smrti Dejana Milovanovića: "Deksa je bio igrač za velika dela!"
Kurir pre 7 minutajoš 21 povezana