Повезане вести
Бресквица бесна због уништеног аутомобила: Постављам камере
Нова 30.04.2021
Млада певачица Анђела Игњатовић Бресквица пожалила се својим пратиоцима на Инстаграму да јој је непозната особа штетила аутомобил и нагласила да није први пут да се то дешава. Љута Бресквица је објавила слику аутомобила и… »
Бресквици уништили ауто, певачица од беса не зна шта више да ради
Вести онлине 30.04.2021
Млада певачица Анђела Игњатовић јавности познатија као Бресквица, доспела је у још већу жижу јавности након раскида са Војажом. Она се потпуно повукла из јавности и верујемо да припрема нове пројекте, а о односу са Војажом… »
Бресквици уништили кола: Певачица поделила слику и јасну поруку за починиоце - нећу да ћутим и трпим! (фото)
Мондо 30.04.2021
Истиче да ово није први пут да се нешто овако деси. Истиче да ово није први пут да се нешто овако деси. Анђела Игњатовић, познатија као Бресквица нашла се у центру медијске пажње када је освојила срце Михаила Веруовића Војажа… »
Бресквици уништили ауто, она бесна као рис: Певачица показала штету па јавно запретила: " Ово је стоти пут, више нећу да…
Блиц 30.04.2021
Популарни музичари Анђела Игњатовић Бресквица и Михајло Веруовић Војаж су недавно ставили тачку на своју везу, медији су данима брујали о наводном неверству, док су фанови ових тинејџ певача чекали да виде епилог ситуације… »
Бресквица кипти од беса: Младој певачици полупали аутомобил! (фото)
Вечерње новости 30.04.2021
Фото: Инстраграм - Мени заиста није јасно шта са људима није у реду. Ово је стоти пут до сада да ми се дешава овако нешто и заиста више нећу да ћутим и трпим. Није вам било доста што сте ми ударали и гребали ауто где год сте га… »
Вести дана »

ЕУ: Усвојен 19. пакет санкција против Русије који обухвата течни гас
Време пре 1 сатјош 49 повезаних

Данас најтоплији дан октобра: Температура до 25 степени, а онда стиже захлађење са пљусковима
Еуроневс пре 1 сатјош 18 повезаних

И није неки почетак! Никола Јовић кренуо као стартер у поразу Мајамија (видео)
Вечерње новости пре 40 минутајош 15 повезаних