Povezane vesti
Još jedna uplakana majka u dosijeu advokata Krajnovića
Nova 01.05.2021
Slučaj srpske glumice Jelene Helc Vesković, koja deset meseci živi u Berlinu razdvojena od supruga zbog porodičnog nasilja, koji je pred beogradskim sudovima pokrenuo postupak za starateljstvo nad njihovom decom, uznemirio je javnost. Njenog supraga… »
Srpska glumica se razvodi zbog porodičnog nasilja: Policija je morala da zaštiti moje četvoro dece i mene od nasilnika
Noizz 01.05.2021
Srpska glumica Jelena Helc Vesković, već deset meseci živi u Berlinu razdvojeno od supruga zbog porodičnog nasilja koje je trpela zajedno sa četvoro dece. Članica ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, sada vodi bitku za starateljstvo koju je njen bivši… »
Zbog muža se odselila iz Srbije, pa bila žrtva nasilja, a imala je velike snove o budućnosti: "To je više od ljubavi. Nadam se…
Blic 30.04.2021
Srpska glumica i voditeljka Jelena Helc Vesković, otkrila je da već deset meseci živi u Berlinu razdvojeno od supruga Milana Veskovića, a tvrdi da je razlog porodično nasilje koje su četvoro dece, troje koje ima sa Milanom i jedno iz prethodne veze… »
Srpska glumica se razvodi zbog porodičnog nasilja: "Policija je morala decu i mene da zaštiti od muža, borim se..."
Blic 30.04.2021
Srpska glumica i voditeljka Jelena Helc Vesković, već deset meseci živi u Berlinu razdvojeno od supruga, a kako tvrdi, razlog je porodično nasilje koje je trpela zajedno sa četvoro dece. Jelena Helc Vesković je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a… »
Vesti dana »
Dodavanje sezone Jokić opet izdominirao, rivali nisu znali gde je lopta evo šta je rekao posle meča (video)
Dnevnik pre 22 minutajoš 26 povezanih
Ukinuta presuda roditeljima dečaka iz ribnikara Predmet Kecmanovići vraćen prvostepenom sudu
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Danas počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Evo je pripremljeno za ljubitelje vina i gastronomije od 22. do 25. novembra
Blic pre 18 minutajoš 3 povezane