Povezane vesti
Bora psovao mrtvog oca Sandri Rešić, pevačica poludela zbog ovih reči
Vesti online 01.05.2021
Bora Santana i Sandra Rešić opasno su se posvađali oko provociranja, da bi na kraju pevačica nasrnula na njega. Sandra se naljutila na Milicu Kemez i Boru, a onda “osula paljbu”. “Milice zašto mene uzimaš u usta i stalno me peckaš? Niti te diram niti te… »
Haos u "Zadruzi" na praznik: Pevačicu izneli iz kuće, nasrnula na Boru: "Sve ću da kažem, neka mi uzmu honorare!"
Blic 01.05.2021
Ni tokom prazničnih dana među zadrugarima ne vlada harmonija i sloga, pa je tako sinoć u "Zadruzi 4" došlo do velike svađe između pevačice Sandre Rešić i Bore Santane. Njih dvoje su u noći između Velikog petka i Praznika rada za stolom sve vreme… »
Poubijaše se pred kamerama: Bora joj psovao mrtvog oca, ona krenula da ga izudara - sramota na televiziji ne prestaje!
Mondo 01.05.2021
Nakon stravične tuče Ša i Cveleta obračun Sandre Rešić i Bore Santane! Nakon stravične tuče Ša i Cveleta obračun Sandre Rešić i Bore Santane! Bora Santana i Sandra Rešić opasno su se posvađali u Zadruzi, zbog čega se pevačica popela na sto kako bi se… »
Vesti dana »
Ministarka građevine Aleksandra Sofronijević: Rok za prijavu upisa bespravnih objekata se produžava za tri dana
Insajder pre 11 minutajoš 44 povezane
Novosadska opozicija predlaže referendum za lokaciju crkve na Limanu, Mićin ne vidi čemu "frka"
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, ljudi preminu, neko se preseli, promeni prebivalište, sve se lako uoči
Jugmedia pre 1 satjoš 20 povezanih