Повезане вести
Оставио сам је због лепших и млађих девојака: Марина Туцаковић је била "лудо заљубљена" у певача - Оливер све признао!
Мондо 01.05.2021
Текстописац Марина Туцаковић седамдесетих година прошлог века била је у љубавној вези са певачем Оливером Мандићем, који је тада био на почетку музичке каријере. Текстописац Марина Туцаковић седамдесетих година прошлог века била… »
"Оставио сам је због млађих и лепших" Марина Туцаковић је 4 године била у вези са овим Оливером Мандићем - "Патила је због…
Вечерње новости 01.05.2021
Фото: Инстаграм - Марина и ја смо били у вези четири године. За време нашег забављања написала ми је „Љуљај ме нежно“. Пошто сам објавио ту нумеру, раскинули смо. Оставио сам је због млађих и лепших девојака. Тада је кренуло… »
"Оставио сам је због млађих и лепших": Марина Туцаковић је 4 године била у вези са овим певачем, а ево у каквом су односу данас…
Блиц 01.05.2021
Текстописац Марина Туцаковић седамдесетих година прошлог века била је у љубавној вези са певачем Оливером Мандићем, који је тада био на почетку музичке каријере. Иако се у јавности готово уопште није говорило о овој романси… »
Вести дана »
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 3 сатајош 9 повезаних