Povezane vesti
Vulin: Od početka godine u 4.500 požara na otvorenom stradale dve osobe
Beta video 01.05.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin apelovao je danas na gradjane koji Prvi maj slave u nekom od izletišta da preduzmu sve mere zaštite od požara, navodeći da je od početka godine izbilo 4.500 požara na otvorenom u kojima su dve osobe… »
MUP: Građani na izletištima da preduzmu sve mere zaštite od požara
N1 Info 01.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin apelovao je na građane koji Prvi maj slave u nekom od izletišta da preduzmu sve mere zaštite od požara, navodeći da je od početka godine izbilo 4.500 požara na otvorenom u kojima su dve osobe stradale. Vulin… »
Vulin: Od početka godine u 4.500 požara na otvorenom stradale dve osobe
Danas 01.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin apelovao je danas na građane koji Prvi maj slave u nekom od izletišta da preduzmu sve mere zaštite od požara, navodeći da je od početka godine izbilo 4.500 požara na otvorenom u kojima su dve osobe stradale… »
Ministar Vulin apelovao na građane da budu odgovorni i preduzmu sve mere zaštite od požara
Vesti online 01.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas svim građanima Srbije Prvi maj, praznik rada i apelovao na sve one koji su odlučili da ovaj praznik proslave u nekim od izletišta Srbije, da budu odgovorni i da preduzmu sve… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 26 minutajoš 1 povezana