Povezane vesti
Nisam zbog toga došao ovde: Jokić otkrio zašto je nepovlašćen kada je u pitanju izbor za MVP-ja!
Hot sport 01.05.2021
Srbin je ponovo bio skroman. Svi koji prate NBA ligu govore kako je on definitivno najkorisniji igrač do sada, ali Nikola Jokić ponovo pokazuje skromnost. U razgovoru za ESPN, Džoker se prvo osvrnuo na svoj dolazak u najjaču ligu sveta. – Kad sam… »
Jokićeva ispovest - bio sam najgori: Nikola se "otvorio" Amerikancima i govorio o svojim počecima!
Mondo 01.05.2021
"Džoker" je pričao o detaljima sa početka karijere. "Džoker" je pričao o detaljima sa početka karijere. Proslavljeni srpski reprezentativac vodi u trvci za MVP titulu, ali se ne obazire na to već samo želi da u svom Denveru pruži najbolje partije… »
Jokić iskreno priznao: Kad sam došao u NBA bio sam u najgoroj kondiciji
Večernje novosti 01.05.2021
Foto: AP Centar Denvera se prisetio perioda kada je stigao u najjaču ligu na svetu. Imao je tada višak kilograma i ne krije da je bio u lošoj formi. - Kad sam počeo da igram u Beogradu, nisam mogao da uradim sklek. Kad sam isprva došao ovde… »
Vesti dana »
Deca ukrala BMW, bežala od policije pa sletela sa putu Filmska potera na Voždovcu
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"To se neće dogoditi": Blinken: Trampova ideja o pripajanju Grenlanda Americi nije dobra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana