Повезане вести

Нисам због тога дошао овде: Јокић открио зашто је неповлашћен када је у питању избор за МВП-ја!

Нисам због тога дошао овде: Јокић открио зашто је неповлашћен када је у питању избор за МВП-ја!

Хот спорт 01.05.2021
Србин је поново био скроман. Сви који прате НБА лигу говоре како је он дефинитивно најкориснији играч до сада, али Никола Јокић поново показује скромност. У разговору за ЕСПН, Џокер се прво осврнуо на свој долазак у најјачу лигу… »
Јокићева исповест - био сам најгори: Никола се "отворио" Американцима и говорио о својим почецима!

Јокићева исповест - био сам најгори: Никола се "отворио" Американцима и говорио о својим почецима!

Мондо 01.05.2021
"Џокер" је причао о детаљима са почетка каријере. "Џокер" је причао о детаљима са почетка каријере. Прослављени српски репрезентативац води у трвци за МВП титулу, али се не обазире на то већ само жели да у свом Денверу пружи… »
Јокић искрено признао: Кад сам дошао у НБА био сам у најгорој кондицији

Јокић искрено признао: Кад сам дошао у НБА био сам у најгорој кондицији

Вечерње новости 01.05.2021
Фото: АП Центар Денвера се присетио периода када је стигао у најјачу лигу на свету. Имао је тада вишак килограма и не крије да је био у лошој форми. - Кад сам почео да играм у Београду, нисам могао да урадим склек. Кад сам испрва… »

Вести дана »