Повезане вести

“Жртвовао сам се за бољу будућност”

“Жртвовао сам се за бољу будућност”

Вести онлине 01.05.2021
Српски интернационалац Лука Миливојевић са успехом наступа за Кристал Палас у којем је капитен, али, нема га у репрезентацији Србије због неслагања са руководством Савеза. То је његова коначна одлука, ма какав био развој… »
Лука причао Британцима о кокези и Ђоковићу! Бивши репрезентативац октрио зашто је скинуо дрес Србије

Лука причао Британцима о кокези и Ђоковићу! Бивши репрезентативац октрио зашто је скинуо дрес Србије

Мондо 01.05.2021
Бивши српски репрезентативац "отворио се" медијима и испричао им зашто више не носи национални дрес. Бивши српски репрезентативац "отворио се" медијима и испричао им зашто више не носи национални дрес Србина питали зашто га више… »
Миливојевић открио зашто је напустио репрезентацију: Жртвовао сам се за будућност!

Миливојевић открио зашто је напустио репрезентацију: Жртвовао сам се за будућност!

Хот спорт 01.05.2021
Био је разочаран, па је решио да се опрости од националног тима. Лука Миливојевић тренутно наступа за Кристал Палас у коме носи и капитенску траку. Он је у интервјуу за један енглески портал причао о одлуци коју је донео у марту… »

Вести дана »