Povezane vesti
“Žrtvovao sam se za bolju budućnost”
Vesti online 01.05.2021
Srpski internacionalac Luka Milivojević sa uspehom nastupa za Kristal Palas u kojem je kapiten, ali, nema ga u reprezentaciji Srbije zbog neslaganja sa rukovodstvom Saveza. To je njegova konačna odluka, ma kakav bio razvoj situacije u mesecima koji nam… »
Luka pričao Britancima o kokezi i Đokoviću! Bivši reprezentativac oktrio zašto je skinuo dres Srbije
Mondo 01.05.2021
Bivši srpski reprezentativac "otvorio se" medijima i ispričao im zašto više ne nosi nacionalni dres. Bivši srpski reprezentativac "otvorio se" medijima i ispričao im zašto više ne nosi nacionalni dres Srbina pitali zašto ga više nema u reprezentaciji, on… »
Milivojević otkrio zašto je napustio reprezentaciju: Žrtvovao sam se za budućnost!
Hot sport 01.05.2021
Bio je razočaran, pa je rešio da se oprosti od nacionalnog tima. Luka Milivojević trenutno nastupa za Kristal Palas u kome nosi i kapitensku traku. On je u intervjuu za jedan engleski portal pričao o odluci koju je doneo u martu ove godine. Dugogodišnji… »
Vesti dana »
"Ušao si u klub ljudi koje Ahmići mrze" Hana odmah otvorila Luki Vujoviću oči, Aneli odbila da pruži ruku!
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana