Povezane vesti
Direktor „Beograd prajda“: Vučić promašio poentu zakona o istopolnim zajednicama
Danas 01.05.2021
Direktor „Beograd prajda“ Marko Mihailović izjavio je danas za Radio Slobodna Evropa (RSE) da su LGBT aktivisti „zbunjeni“ porukom predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne može da potpiše zakon o istopolnim zajednicama, ako ga usvoji Skupština Srbije… »
“Ne mogu da potpišem zakon o gej brakovima” Vučić za “Blic” o istopolnim zajednicama, non-pejperima, datumu izbora: “sa…
Blic 01.05.2021
- Ne znam šta Skupština planira kada je reč o zakonu o istopolnim zajednicama. Ali, ja sam kao predsednik Srbije dužan da štitim Ustav i ja taj zakon ne mogu da potpišem - kaže Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u velikom uskršnjem intervjuu za "Blic"… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sve o Misiji EP u Beogradu: Vlast nezadovoljna sastankom, propala im „zamka“ za Piculu. Opozicija tražila sankcije za pojedince
Nova pre 3 satajoš 57 povezanih
Ana Brnabić izračunala koliko minuta je Misija EP razgovarala sa vlašću, a koliko sa opozicijom: „Blokaderi su im 20 puta važniji od nas“
Nova pre 55 minutajoš 24 povezane
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 9 satijoš 9 povezanih
Opozicija tražila od misije EP povlačenje novca iz fondova i sankcije funkcionerima SNS
Pravda pre 4 satijoš 25 povezanih