Povezane vesti
Direktor „Beograd prajda“: Vučić promašio poentu zakona o istopolnim zajednicama
Danas 01.05.2021
Direktor „Beograd prajda“ Marko Mihailović izjavio je danas za Radio Slobodna Evropa (RSE) da su LGBT aktivisti „zbunjeni“ porukom predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne može da potpiše zakon o istopolnim zajednicama, ako ga usvoji Skupština Srbije… »
“Ne mogu da potpišem zakon o gej brakovima” Vučić za “Blic” o istopolnim zajednicama, non-pejperima, datumu izbora: “sa…
Blic 01.05.2021
- Ne znam šta Skupština planira kada je reč o zakonu o istopolnim zajednicama. Ali, ja sam kao predsednik Srbije dužan da štitim Ustav i ja taj zakon ne mogu da potpišem - kaže Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u velikom uskršnjem intervjuu za "Blic"… »
Vesti dana »

"Glavom razbila staklo i izletela napolje": Ovo je Ljiljana koja je poginula kod Sremske Mitrovice (Foto)
Mondo pre 6 satijoš 96 povezanih

Uprkos predaji, pokazao kakva je veličina: Đoković svojim govorom ostavio publiku bez teksta!
Hot sport pre 1 satjoš 43 povezane

Kragujevčani protiv luna parka u blizini Šumarica, nakon burne reakcije građana postavljanje obustavljeno
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih

Skupština RS izglasala imenovanje Ane Trišić Babić za vršioca dužnosti predsednika Republike Srpske
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih