Povezane vesti
Pravoslavni vernici danas proslavljaju Vaskrs
NoviSad.com 02.05.2021
Novi Sad – Vernici koji proslavljaju Vaskrsenje Hristovo po Julijanskom kalendaru slave Vaskrs, najveći hrišćanski praznik, koji je suština hrišćanskog učenja. Označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života nad smrću. Pravoslavni… »
Hristos vaskrse: pravoslavni vernici danas slave Uskrs
Zrenjanin danas 02.05.2021
Zrenjanin – Vernici koji proslavljaju Vaskrsenje Hristovo po Julijanskom kalendaru slave Vaskrs, najveći hrišćanski praznik, koji je suština hrišćanskog učenja. Svojim sugrađankama i sugrađanima, koji u nedelju, 2. maja, slave najradosniji hrišćanski… »
Danas je Uskrs – Hristos vaskrse!
Moj Novi Sad 02.05.2021
Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života nad smrću… »
Vesti dana »
Onaj odozgo me čuva, znam da radim sve kako treba: Konferencija za medije koja je upalila Ameriku!
Hot sport pre 44 minutajoš 40 povezanih
Vojvodina: Oblačno sa kišom i susnežicom, košava pojačava osećaj hladnoće
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 15 povezanih
Aleksandra Krunić bez titule u ženskom dublu na Australijan openu
BBC News pre 39 minutajoš 19 povezanih
Apostolović: Cilj Operativnog tima je da maksimalno ubrzamo ispunjavanje obaveza ka Evropskoj uniji
Euronews pre 28 minutajoš 8 povezanih
Ministarstvo pravde SAD otvorilo federalnu istragu povodom ubistva Aleksa Pretija u Mineapolisu
Radio 021 pre 44 minutajoš 12 povezanih