Povezane vesti
NATO vojska dolazi u albaniju: Stigla količina vojne opreme koja nije viđena od Drugog dvetskog rata!
Pravda 02.05.2021
U Drač je, uoči velike NATO vežbe u Albaniji, stiglo vojne opreme koliko, prema oceni američkih zvaničnika, nije viđeno od Drugog svetskog rata, prenosi portal Reporteri. Kako se navodi, u Drač je stiglo oko 700 komada vojne opreme Nacionalne garde… »
Drač: Dopremljena vojna oprema i naoružanje kakvo nije viđeno od Drugog svetskog rata
Radio 021 02.05.2021
U Drač je, uoči velike NATO vežbe u Albaniji, stiglo vojne opreme koliko, prema oceni američkih zvaničnika, nije viđeno od Drugog svetskog rata, prenosi portal Reporteri. Kako se navodi, u Drač je stiglo oko 700 komada vojne opreme Nacionalne garde… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 10 povezanih
Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki
Ist media pre 4 satijoš 7 povezanih
Protest roditelja-negovatelja: „Nacrt zakona usvojen, ali ne znamo kako izgleda“
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Sve što treba da znate o misiji Artemis 2, koja je sinoć krenula ka Mesecu: Deset dana u svemiru bi mogla da koštaju više od četiri milijarde dolara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 58 povezanih