Povezane vesti
"I moja žena je išla na te žurke": Palma otkriva nove detalje o proslavama zbog kojih ga optužuju i dodaje: Zovite me bunga…
Blic 02.05.2021
Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma istakao je da je već mesecima očekivao medijsku hajku protiv njega i da je i njegova žena često prisustvovala žurkama zbog kojih je optužen za podvođenje i seksualno zlostavljanje… »
Na žurkama bila i moja žena, od sada me zovite bunga bunga: Palma se oglasio na Uskrs i šokirao sve!
Mondo 02.05.2021
Palma je imao i posebnu prazničnu čestitku za sve ljude u Srbiji. Palma je imao i posebnu prazničnu čestitku za sve ljude u Srbiji. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog… »
Vesti dana »

Ovo je poslednja fotografija nebojše Pavkovića: Uslikan na VMA, bio mršav i u kolicima
Blic pre 8 minutajoš 33 povezane

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
Beta pre 3 satajoš 42 povezane

Mraz zaledio Srbiju: Čak minus 4 jutros u ovom gradu - evo kada će biti otopljenje, očekuje se i do 25°C
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Majka mrtvorođene bebe zbrinuta na kcv Evo u kakvom je stanju policija utvrđuje sve činjenice
Dnevnik pre 58 minutajoš 21 povezana

Poslanici Skupštine Srbije nastavili sednicu, rasprava o prelozima međunarodnih sporazuma i ugovora
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih