Povezane vesti

Najveći broj žrtava Kovida 19 u Indiji za dan

Najveći broj žrtava Kovida 19 u Indiji za dan

Glas Amerike 02.05.2021
NJU DELHI — Broj novozaraženih od koronavirusa u Indiji je neznatno pao u nedelju, ali je broj smrtnih slučajeva porastao za rekordnih 3.689 dok je još jedna indijska država uvela karantin. Indijske vlasti su registrovale 392.488 novih slučajeva… »
Zaključavanje: jedina opcija za smirivanje virusa, Epidemiolog Fauči upozorio na eksploziju u društvu

Zaključavanje: jedina opcija za smirivanje virusa, Epidemiolog Fauči upozorio na eksploziju u društvu

Blic 02.05.2021
Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči preporučio je Indiji da uvede mere zaključavanja na nekolliko nedelja kako bi zaustavila širenje korona virusa. - Ovaj virus nam je pokazao da će, ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu - upozorio… »
Savetnik sedam američkih predsednika: Predlaže zaključavanje za Indiju

Savetnik sedam američkih predsednika: Predlaže zaključavanje za Indiju

Večernje novosti 02.05.2021
Foto: AP -Ovaj virus nam je pokazao da će, ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu-, upozorio je Fauči u intervjuu za list "Indijan ekspres". -Niko ne voli da zaključava zemlju...Ali ako to učinite na samo nekoliko nedelja, mogli biste imati… »
Fauči: Indija da zatvori zemlju ili će virus eksplodirati

Fauči: Indija da zatvori zemlju ili će virus eksplodirati

Nova 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". „Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »
Fauči Indiji preporučio zatvaranje

Novi magazin 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". "Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »

N1 Info 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". „Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »

Vesti dana »