Povezane vesti
Najveći broj žrtava Kovida 19 u Indiji za dan
Glas Amerike 02.05.2021
NJU DELHI — Broj novozaraženih od koronavirusa u Indiji je neznatno pao u nedelju, ali je broj smrtnih slučajeva porastao za rekordnih 3.689 dok je još jedna indijska država uvela karantin. Indijske vlasti su registrovale 392.488 novih slučajeva… »
Zaključavanje: jedina opcija za smirivanje virusa, Epidemiolog Fauči upozorio na eksploziju u društvu
Blic 02.05.2021
Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči preporučio je Indiji da uvede mere zaključavanja na nekolliko nedelja kako bi zaustavila širenje korona virusa. - Ovaj virus nam je pokazao da će, ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu - upozorio… »
Savetnik sedam američkih predsednika: Predlaže zaključavanje za Indiju
Večernje novosti 02.05.2021
Foto: AP -Ovaj virus nam je pokazao da će, ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu-, upozorio je Fauči u intervjuu za list "Indijan ekspres". -Niko ne voli da zaključava zemlju...Ali ako to učinite na samo nekoliko nedelja, mogli biste imati… »
Fauči: Indija da zatvori zemlju ili će virus eksplodirati
Nova 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". „Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »
Fauči Indiji preporučio zatvaranje
Novi magazin 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". "Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »
Fauči Indiji preporučio zatvaranje
N1 Info 02.05.2021
Američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči preporučio je Indiji zaključavanje, rekavši da je virus pokazao da će "ako se prepusti sam sebi, eksplodirati u društvu". „Ako ne poštujete njegovu sposobnost da nanese ozbiljnu štetu… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 13 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 38 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih