Повезане вести
Порука кобијеве удовице слама срца! Уместо ћеркиног славља тужна објава: Волим те, недостајеш ми, срећан ти рођендан!
Мондо 02.05.2021
Супруга чувеног кошаркаша још једном се опростила од Ђијане. Супруга чувеног кошаркаша још једном се опростила од Ђијане. Хеликоптерска несрећа почетком 2020. године усмртила је Кобија Брајанта, његову ћерку Ђијану и остале… »
Ретко ко је остао равнодушан: Кобијева удовица потресном објавом покојној ћерки честитала рођендан: Волела бих да си са нама…
Спортал блиц 02.05.2021
, супруга погинулог , је на друштвеним мрежама пожелела срећан рођендан ћерки која је са оцем настрадала у хеликоптерској несрећи у јануару 2020. Ђијана би прославила 15. рођендан, а њена мајка је објавила емотивну посвету… »
Камен би проплакао: Срцепарајућа рођенданска честитка Ванесе Брајант малој Ђиђи - "Волим те, мамбасита" (фото)
Вечерње новости 02.05.2021
Фото: АП - Драга Ђијана, срећан 15. рођендан! Волим те! Недостајеш ми сваки дан! Волела бих да си ту с нама. Нема речи којима могу да опишем колико ми недостајеш. Волим те,хеликоптерска несре Мамбасита! - написала је Ванеса уз… »
Вести дана »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу код Бановине
Ин медија пре 6 сатијош 25 повезаних
Дијана Хрка штрајкује глађу девети дан: Тврди да је јутрос бачен топовски удар (блог)
Нови магазин пре 1 сатјош 82 повезане
Зиђин Копер поднео захтев за процену утицаја на животну средину на лежишту Краку Бугареску
Наслови.аи пре 5 сатијош 12 повезаних
Професора из Врања колеге у Нишу доводе у везу са посрбљавањем академских студија
Врање невс пре 1 сатјош 32 повезане