Povezane vesti
Zašto raste opasnost od poplava nastalih izlivanjem jezera
RTS 02.05.2021
Više od 12.000 smrtnih slučajeva pripisano je poplavama koje širom sveta uzrokuju jezera nastala topljenjem glečera. Planeta se zagreva, glečeri tope a voda se akumulira i formira jezera. Naučnici upozoravaju da sve većem broju ljudi, iz tog… »
Glečerska jezera pretnja milionima ljudi širom sveta: Poplave iz lednika do sad odnele 12.000 života
Telegraf 02.05.2021
Globalno antropogeno zagrevanje atmosfere nije jedini faktor koji doprinosi poplavama. Glečerska jezera predstavljaju direktnu pretnju za milione ljudi širom sveta, a do sada su poplave iz lednika odnele 12.000 ljudskih života, upozoravaju naučnici… »
Vesti dana »
BLOG: Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice
N1 Info pre 33 minutajoš 140 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 3 satajoš 9 povezanih
Ministarstvo informisanja apeluje da se ne objavljuju neproverene informacije o tragediji u Novom Sadu
Telegraf pre 33 minutajoš 92 povezane
Na nadstrešnici ipak vršeni radovi: Dok nadležni ćute, stručnjaci sumnjaju da je konstrukcija bila preopterećena
Nova ekonomija pre 33 minutajoš 83 povezane
"To su moje ćerke, nema mi pomoći": Otac stradalih devojčica Sare (5) i Tine (9) slomljen od bola: "Ne znam kako stojim na nogama"
Blic pre 33 minutajoš 53 povezane