Повезане вести

Лукаку: Најбоља сезона у каријери

Вести онлине 03.05.2021
Ромелу Лукаку не крије колико је срећан јер је Интер освојио шампионску титулу у Италији после 11 година. Лукаку је са 21 голом и осам асистенција био један од најзаслужнијих за тај успех. – Прошла година је била добра, али ова… »
Лукаку одушевљен: „Заиста сам поносан што сам део Интера“

Лукаку одушевљен: „Заиста сам поносан што сам део Интера“

Хот спорт 03.05.2021
Лукаку одушевљен након освајања Скудета са Интером. Белгијски репрезентативац последњу титулу освојио још 2010. када је био члан Андерлехта, а након више од деценије успео је да се окити још једном титулом. Интер је доминантно… »

Моззарт спорт 03.05.2021
Белгијанац одушевљен због титуле. Један од најбољих нападача света у последњој деценији, а јуче је освојио тек другу титулу у каријери. Ромелу Лукаку је 2010. био првак са Андерлехтом, када је још био тинејџер, а 11 лета… »
Зову га Сити и Челси, али Лукаку има велике планове у Интеру

Зову га Сити и Челси, али Лукаку има велике планове у Интеру

Нова 03.05.2021
Фудбалер Интера Ромелу Лукаку нада се да ће остати у клубу, после, како је навео, најбоље сезоне у каријери у којој је освојио титулу у Серији А. Интер је у недељу постао шампион након што је његов најближи пратилац Аталанта… »
Конте запушио уста критичарима: Интер игра модеран фудбал, не будите слепи

Конте запушио уста критичарима: Интер игра модеран фудбал, не будите слепи

Моззарт спорт 03.05.2021
Тренер шампиона Италије о томе како се ковала круна у Серији А. После деветогодишње владавине Јувентуса на Апенинима дошло је до свргавања Бјанконера с трона. Освојио је искусни тренер Антонио Конте четврту титулу у Италији и… »
Лукаку купио навијаче овим потезом: Интеристи изашли на улице Милана, придружио им се и нападач! (видео)

Лукаку купио навијаче овим потезом: Интеристи изашли на улице Милана, придружио им се и нападач! (видео)

Вечерње новости 02.05.2021
ФОТО: ЕПА Четири кола пре краја имају 13 бодова више од Милана, Аталанте и Јувентуса. Навијачи тима из Милана су изашли на улице да прославе Скудето. На слављеничку вожњу кренуо је и белгијски нападач Ромелу Лукаку, један од… »
Фудбалери Интера нови шампиони Италије после ремија Аталанте

Фудбалери Интера нови шампиони Италије после ремија Аталанте

Данас 02.05.2021
Фудбалери Интера освојили су данас титулу шампиона у Серији А, пошто је њихов најближи ривал Аталанта освојила само бод у утакмици против Сасуола, у 34. колу италијанског првенства. Интер је синоћ победио Кротоне са 2:0 и било… »

Вести дана »