Повезане вести

Повреда колена Покушевског, Боби 8+7, Дончић не може све сам (видео)

Повреда колена Покушевског, Боби 8+7, Дончић не може све сам (видео)

Моззарт спорт 03.05.2021
Пех за српског рукија у поразу Оклахоме од Финикса са 123:120. Сакраменто лако добио Далас у Тексасу са 111:99. Немања Бјелица није играо за Мајами. Бен Симонс уз звук сирене донео победу Филаделфији у Сан Антонију - 113:111… »
НБА: Повређени Покушевски дели асистенције као Јокић, Боби добро искористио добијену минутажу! (видео)

НБА: Повређени Покушевски дели асистенције као Јокић, Боби добро искористио добијену минутажу! (видео)

Хот спорт 03.05.2021
У ноћи између недеље и понедељка одиграно је 8 утакмица у НБА лиги. Оклахома Сити Тандери су забележили свој 17. пораз у 18 утакмица. Од њих су били бољи Финикс Санси резултатом 123:120, а Алексеј Покушевски је због повреде… »
Јокићевски потези алексеја покушевског, па шок: Србин одушевио, па није могао да заврши меч! (видео)

Јокићевски потези алексеја покушевског, па шок: Србин одушевио, па није могао да заврши меч! (видео)

Мондо 03.05.2021
Навијачи кажу као мршави Јокић... Навијачи кажу као мршави Јокић... Српски кошаркаш Алексеј Покушевски одиграо је протекле ноћи само 10 минута за Оклахому пошто је повредио колено и није могао да се врати на терен. Ипак, пре него… »
НБА лига: Покушевски се повредио, Дончић није могао сам да донесе Даласу победу, играо и Марјановић (видео)

НБА лига: Покушевски се повредио, Дончић није могао сам да донесе Даласу победу, играо и Марјановић (видео)

Вечерње новости 03.05.2021
ФОТО: АП Он је меч почео у стартној петорци - на терену је провео 10 минта када је доживео повреду. У питању је повреда колена. Нема вести засад да ли је озбиљније природе, само се наводи да је у питању контузија левог колена… »
Покушевски играо повређен и „продавао“ мајсторије ВИДЕО

Покушевски играо повређен и „продавао“ мајсторије ВИДЕО

Нова 03.05.2021
Алексеј Покушевски одиграо је само 10 минута против Финикса због повреде, дошао је до четири поена и две асистенције. Играо је Покушевски повређен, а чак и са проблемима са коленом, успело му је да се неколико пута поигра са… »
Лоше вести за Денвер, и то пред меч с Леброном

Лоше вести за Денвер, и то пред меч с Леброном

Нова 03.05.2021
Кошаркаши Оклахоме изгубили су од Финикса са 123:120, актер је био и наш таленат Алексеј Покушевски. Иначе, из Денвера стижу лоше вести када је у питању играчки кадар. Млади Новосађанин је овај пут на паркету провео нешто… »

Вести дана »