Povezane vesti
"Srbija će dati Kosovo za Republiku Srpsku"
Pravda 03.05.2021
Bivši diplomata u BiH Timoti Les smatra da je „non pejper“ koji govori o promenama granica na Zapadnom Balkanu izašao iz kancelarije Janeza Janše. Kao ima za cilj opipavanje pulsa međunarodne zajednice po ovom pitanju, i ističe da bi Srbija mogla da… »
"Srbija bi dala Kosovo u zamenu za Republiku Srpsku" Les: Neće doći do primene navodnog "non pejpera" sve dok je Bajden na…
Blic 02.05.2021
Istraživač britanskog Centra za geopolitike i bivši diplomata u BiH Timoti Les tvrdi, komentarišući navodni slovenački "non pejper", da bi Srbija prihvatila "gubitak Kosova", ako bi zauzvrat dobila Republiku Srpsku i ponavlja da sve dok ne budu ispunjene… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj povređenih na jugu Izraela porastao na 75; Kalibaf: Nebo Izraela je nezaštićeno, došlo je vreme za sprovođenje sledećih planova
RTV pre 24 satajoš 104 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 4 satijoš 41 povezana
"Drago mi je da je mrtav": Monstruozne reči Trampa nakon vesti da je preminuo bivši direktor FBI
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP
Mondo pre 41 minutajoš 20 povezanih