Povezane vesti
Velika simbolika, Deki u svom stilu o tituli Intera
Sportske.net 03.05.2021
Trener Crvene zvezde i nekadašnji fudbaler Intera Dejan Stanković sa ponosom će pamtiti nedelju iza nas pošto su klub su beogradski i milanski klub prvaci u svojim državama ove sezone. Zvezda je pobedom protiv Vojvodine u četvrtak uveče i zvanično… »
Dejan Stanković o Interovom Skudetu: Prst sudbine
Mozzart sport 03.05.2021
Poruka nekadašnjeg veziste. Odbranio je Dejan Stanković u četvrtak veče titulu sa Crvenom zvezdom, a tokom nedeljnog popodneva se obradovao Skudetu Intera. Trener crveno-belih i nekadašnji vezista Nerazura proživljava lepe trenutke u profesionalnoj… »
Stanković o tituli intera: Prst sudbine, ja sam osvojio prvenstvo Srbije, "nerazuri" Italije
Večernje novosti 03.05.2021
FOTO: M. Vukadinović "Nerazuri" su osvojili Skudeto posle 11 godina kada su predvođeni Žozeom Murinjom stigli do tiplete - prvenstvo, Kup i Liga šampiona. Deo tog sjajnog tima bio je Dejan Stanković. Zbog toga su novinari "Gazete delo sport"… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti iz Niša na najdužoj ruti do sada, završeni protesti u Pećincima i Bačkoj Palanci
N1 Info pre 22 minutajoš 57 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 21 minutajoš 33 povezane